Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 02.12.2020 - 15:11  //  aktualizácia: 02.12.2020 - 15:24  //  zobrazené: 2601

Mesto ponúka staré kinosedačky

V rámci rekonštrukcie interiéru objektu Kultúrneho domu v Šali sa bude realizovať aj modernizácia kinosály, bude vybudované nové stupňovanie a umiestnené nové sedačky.

V súvislosti s aktivitami odstraňovania starých sedačiek bolo požiadavkou mesta, aby boli staré sedačky demontované pokiaľ možno šetrne, pretože ich má záujem ponúknuť verejnosti, záujemcom, rôznym organizáciám na možnosť odkúpenia v sadách po 3-4-5 kusov. Ostatné sedačky, ktoré vo zverejnenom termíne nebudú odkúpené, zhotoviteľ zlikviduje v zmysle platnej legislatívy.

Zhotoviteľ stavebných prác v rámci rekonštukcie objektu plánuje demontáž starých sedačiek v dňoch od 2. do 5. decembra 2020. Preto vyzývame touto cestou širokú verejnosť, že v prípade záujmu o odkúpenie starých kinosedačiek je nutné sa vopred ohlásiť emailom a zaslať požiadavku s identifikačnými údajmi a telefonickým kontaktom na kupujúceho s požiadavkou na počet sedačiek na mesto@sala.sk najneskôr do 7. decembra 2020 do 16.00 hod.

Výpredaj starých sedačiek, ktoré sú stále užívateľné, sa uskutoční v dňoch od 8. decembra do 9. decembra 2020 vždy po dohode so zástupcom mesta a zástupcom zhotoviteľa stavby.

Kúpnu cenu bude nutné uhradiť v hotovosti do pokadne MsÚ v deň prebratia sedačiek. Odvoz sedačiek si zabezpečí každý kupujúci na vlastné náklady.

Ceny sedačiek (sedačky sú vždy po 3,4 alebo 5 kusov, pár krajových po 1 kus): 5 eur/kus

Je to ponuka najmä pre nadšencov retro štýlu, ktorí si takto môžu kúsok zo starého vybavenia kina odniesť domov.