Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 20.06.2024 - 13:47  //  aktualizácia: 20.06.2024 - 14:12  //  zobrazené: 328

Lúčili sa so školou a škôlkou

Pani učiteľka, pán učiteľ, kuchárka, upratovačka či údržbár – to sú ľudia, bez ktorých by školy a škôlky nemali dušu, ani srdce. Nie na budovy, na steny, ale práve na nich sa nám viažu najkrajšie spomienky z detstva, zo školy a škôlky. 13 ľudí ukončuje svoju „púť“ v našom šalianskom školstve.

Odchádzajú na zaslúžený seniorský odpočinok. „Ja ale nemám obavu, že sa budú nudiť, naši dnešní seniori majú toľko pekných a zmysluplných aktivít, že si z nich môžeme brať príklad. A želám im, aby si našli čas hlavne na rodinu, aby sa potešili z vnúčat, zo všetkého, na čo, popri pracovnom tempe nebol čas,“ prihovor sa im primátor Jozef Belický na milom posedení, ktoré organizujeme pravidelne, každý rok, pre zamestnancov školstva, odchádzajúcich do dôchodku. V sobášnej sieni sme ich potešili aj krásnym hudobným vystúpením speváckeho zboru ZŠ Ľ. Štúra pod vedením Zoltána Mikóa. Zapísali sa nám aj do Pamätnej knihy mesta Šaľa a dostali malý darček.

Ďakujeme, že ste tu boli pre nás, pre naše deti. Želám vám k užívaniu si voľných dní pevné zdravie a každý deň dôvod na radosť.

(ek)