Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 09.01.2022 - 10:55  //  aktualizácia: 09.01.2022 - 11:15  //  zobrazené: 1609

Klzisko otvorené po prázdninách v rovnakom režime

Aj po zimných prázdninách si budú môcť mladí či starší zašportovať na klzisku. Šaliansky zimný štadión bude fungovať v rovnakom režime ako doteraz. Pravidlá návštevy klziska sa zmenia, ak uvoľní Vláda SR protipandemické opatrenia.

Na klzisku môže byť najviac 60 ľudí, korčuľovať sa môžu hodinu a vstup je zdarma - za takýchto kompromisných podmienok pristúpilo vedenie mesta Šaľa k otvoreniu klziska v tejto sezóne hneď, ako to umožnili protipandemické opatrenia. Vzhľadom na vysoký záujem o korčuľovanie je možné si vopred rezervovať pri pokladni štadióna termín. Prihlásiť sa je možné len osobne a maximálne na jeden deň vopred. Jeden človek môže prihlásiť najviac päť osôb. Zavedením týchto pravidiel sa snaží mesto vyjsť v ústrety všetkým, ktorí sa chcú korčuľovať. Cieľom je, aby sa na ľad dostal každý a nie stále rovnaká skupina ľudí.

Uvoľnenie opatrení sledujeme a akonáhle ich Vláda SR zmení aj v súvislosti s verejným korčuľovaním, bude na to mesto reagovať. Užívajme si náš "zimák", ktorý nemá každé mesto, aspoň za podmienok, ktoré prináša táto doba. Zatiaľ klzisku praje aj počasie. 

 

Otváracie časy klziska v Šali:

Pondelok - piatok     14.00 - 18.00

Sobota, nedeľa         11.00 - 19.00

 

V ostatných časoch majú ľad k dispozícii kluby po dohode so správcom zimného štadióna.

 

(Ek)