Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 02.09.2020 - 17:21  //  aktualizácia: 02.09.2020 - 17:22  //  zobrazené: 1437

Kampaň Do práce na bicykli už začala

Ako sme Vás už informovali v našich predchádzajúcich článkoch, najväčšie slovenské podujatie na podporu udržateľnej mobility – kampane Do práce na bicykli sa tento rok z plánovaného mája presunulo na tento mesiac – september. Cieľom súťaže je podporiť rozvoj trvalo udržateľnej mobility v mestách, motivovať samosprávy, aby na svojom území vytvárali kvalitné a bezpečné podmienky pre využívanie bicykla na prepravu po meste, a tak isto motivovať i zamestnávateľov k vytvoreniu vhodných podmienok pre bezpečné uloženie bicykla vo svojich sídlach. Súťažná časť akcie sa začala 1. septembra 2020 a na jej štart sa postavilo viac než 5 000 účastníkov. A toto číslo ešte stále nie je konečné - registrácia je naďalej otvorená a finálne číslo môže aj vďaka Vašej pomoci pri propagácii rásť až do pondelka 7. septembra!

Jazdy sa budú evidovať počas celého mesiaca september. Pozor - dajú sa zapisovať len v aktuálny deň a 6 dní spätne, tzn. evidenciu je potrebné robiť priebežne, minimálne raz za týždeň. S väčším odstupom dní Vám už systém pridanie jazdy neumožní. Rovnaké pravidlo platí aj pre aplikáciu - ak v nej jazdu neuložíte hneď po jej odmeraní, je potrebné ju čo najskôr zosynchronizovať s Vaším kontom v záložke "Jazdy". V prípade, že budete mať akékoľvek problémy s prácou vo Vašom konte, skúste nájsť odpovede na Vaše otázky v manuáli na webovej stránke www.dopracenabicykli.eu. V prípade akýchkoľvek nejasností neváhajte a píšte na info@dopracenabicykli.eu.

Vyzývame všetkých záujemcov, Šaľanov, cyklistov, organizácie či školy, aby sa zapojili do súťaže. Tím musí mať minimálne dvoch a maximálne štyroch členov, ktorí musia byť z jednej organizácie. Registrovať sa môžete na stránke www.dopracenabicykli.eu do 7. septembra 2020. Na tejto webovej stránke zároveň nájdete aj všetky informácie ohľadne tohtoročnej kampane.

V prípade akýchkoľvek otázok môžete kontaktovať aj referentku pre kultúru a šport na Mestskom úrade v Šali Martinu Čižmárikovú, ktorá Vám v prípade potreby rada pomôže: email: cizmarikova@sala.sk, tel. č.: 031/7705981 al. +421 918 248 298.