Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 05.11.2015 - 08:46  //  aktualizácia: 05.11.2015 - 08:49  //  zobrazené: 823

Hlasovanie spustili, zabojujme o 10-tisíc eur pre nemocničný park!

Hlasovanie o grant vo výške 10-tisíc eur sa už začalo, termín súťaže predĺžili do 20. novembra. Hlasy, ktoré odošlete na podporu projektu mesta Šaľa, sú zdarma.

 

Zveľaďme nemocničný park z peňazí, ktoré získajú obyvatelia mesta spoločnými silami. Stačí, aby sa do súťaže zapojilo čo najviac ľudí. Hlasovanie prebieha na stránke www.vub.sk/komunitne-granty s pomocou overovacích kódov cez SMS správy. Zasielanie SMS správ je pre užívateľov bezplatné. Podľa pravidiel je možné hlasovať z jedného telefónneho čísla len jedenkrát.

 

Komisia Nadácie VÚB vybrala z každého kraja tri najlepšie projekty – Šaľa sa dostala medzi tri najlepšie spomedzi 24 zaslaných projektov. Po sčítaní hlasov bude zverejnený zoznam víťazných 8 projektov (z každého kraja jeden projekt) na www.nadaciavub.sk.

 

Konkurencia nie je malá, tak hor sa do hlasovania! V rámci nášho kraja súťažíme s projektmi z ďalších dvoch miest. Mesto chce osloviť aj organizácie, poslancov a školy, aby projekt podporili. Veď výsledok bude úspech mesta a nás všetkých.