Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.08.2022 - 08:01  //  aktualizácia: 24.08.2022 - 08:01  //  zobrazené: 1611

Dopravné obmedzenia počas Detskej tour Petra Sagana v Šali

Mesto Šaľa bude dejiskom jednej zo zastávok Detskej tour Petra Sagana. V sobotu 27. augusta sa uskutoční na mestskej pláži v Šali. Upozorňujeme, že podujatie si vyžiada dopravné obmedzenia. 

 

Prístup na Váh smerom z Ulice Nábrežná bude k dispozícii len pre súťažiacich. Parkovanie bude povolené len pre sprievodné vozidlá a vozidlá súťažiacich, zabezpečovať ho budú členovia Mládežníckeho parlamentu mesta Šaľa. V prípade naplnenia kapacity parkovania na betónovej a trávnatej ploche pri lesoparku bude parkovanie na uliciach smerom na Zimný štadión a ďalšie ulice. 

 

Prosíme občanov, aby rešpektovali dočasné dopravné značenie, ktoré bude na mestskej pláži a výjazdoch z nej. Trať, na ktorej sa bude súťažiť, bude ohraničená zábranami a páskami. Hlavné preteky sa uskutočnia v sobotu 27. augusta od 10:30. Predtým - od skorých ranných hodín - bude prebiehať na pláži v stane registrácia, ktorá si vyžiada zvýšený počet ľudí a áut smerom k Váhu a lesoparku. 

 

Počas pretekov bude premávka na pláži zastavená. Na mieste plánujete posilniť svoje hliadky aj Mestská polícia. Organizátori prosia občanov nášho mesta, aby dodržiavali pokyny príslušníkov policajného zboru, ako i dobrovoľníkov, a prispeli tak k bezpečnému priebehu podujatia.

 

Zdroj: Komunikačný tím Detskej tour Petra Sagana v Šali / Michal Lipiak