Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 05.10.2018 - 08:55  //  aktualizácia: 05.10.2018 - 09:14  //  zobrazené: 3704

Ako bude vyzerať klientske centrum?

Budova mestského úradu nezmenila len svoj vonkajší vzhľad, na prízemí sa v týchto dňoch buduje klientske centrum. Miesto, kde obyvatelia vybavia väčšinu úradníckych záležitostí, bude jedným z veľkých prínosov zmodernizovanej radnice.

S vonkajšími prácami, ktorých cieľom je zníženie energetickej náročnosti budovy, sa finišuje. Obnovujú sa prístupové chodníky v okolí budovy. Dve časti strechy - nad sobášnou miestnosťou a nad bývalou kotolňou sú riešené ekologicky, mesto sa rozhodlo pre zelenú strechu. Aj výťah, vďaka ktorému sa zvýši komfort aj pre klientov, je už pripravený z prednej časti budovy na plnenie svojej funkcie. Chodby sú presvetlené aj vďaka novým interiérovým dverám na kanceláriách.

Väčšinu svojich záležitostí si už ale budete vedieť vybaviť na prízemí mestského úradu. K dispozícii tu bude matrika, pokladňa, evidencia obyvateľstva, podateľňa a v jednej časti klientskeho centra budú k dispozícii aj niekoľkí zamestnanci z niektorých oddelení. Jedným z hlavných cieľov súčasného primátora Jozefa Belického bolo práve vybudovanie klientskeho centra na mestskom úrade. V týchto dňoch sa na jeho budovaní intenzívne pracuje. Pozrite si, ako bude vyzerať. 

 

Tento projekt je spolufinancovaný z Európskej únie

vo výške 85 % z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

 

(ek)

  • zdroj: Becker Architekti
  • zdroj: Becker Architekti
  • zdroj: Becker Architekti
  • zdroj: Becker Architekti
  • zdroj: Becker Architekti