Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 22.01.2024 - 13:58  //  aktualizácia: 22.01.2024 - 14:19  //  zobrazené: 584

Winter Classic 2024: atmosféra ako sa patrí

Zimný štadión sa v sobotu zaplnil hokejovými fanúšikmi. Na ľad sa postavili naši hráči z HK LOS AMATEROS ŠAĽA a HC OTICE z Česka. Ako zápas dopadol? To ani nebolo podstatné - hoci naši prehrali 10:2, zážitok z hokejového večera mali malí i veľkí. A to je to podstatné. Ľad otvorili naši tanečníci z Folklórneho súboru Šaľan - dokonalé spojenie tanca a hokeja. Úvodné buly hodila viceprimátorka Danica Lehocká s Petrom Balážom. 

Chalani z nášho klubu si pripomenuli aj spoluhráča Gabriela Cziráka, ktorý už nie je medzi nami. Zomrel na jar minulého roka. Patrilo mu číslo 67, rok, v ktorom sa narodil. Preto v logu tohtoročného Winter Classicu 2024 nie náhodou figuruje aj toto číslo. Chalani mu položili na hrob veniec. 

A takto okomentovali športový večer naši hokejisti na sociálnej sieti:

Nie je umenie vyhrať, ale zúčastniť sa, mat zážitky, ktoré nám nikto nikdy už nezoberie, bol to hokejový večer, v našom nehokejovom meste, kde hráme spolu len niekoľko týždňov, proti tímu, čo hra spolu celý rok a už niekoľko rokov, napriek tomu im ďakujeme (Hc.Otice)????????  že prišli do Šale, zahrali si s nami skvelý hokej. A že sme urobili vám ľuďom krásny hokejový zážitok, na ktorý nikto z nás nikdy nezabudne. Bol to parádny hokejový večer, Winteclassic 2024/67 ako sa patrí, venovaný nášmu Gabimu 67.

Počasie vyšlo top, ľad bol urobený na profesionálnej úrovni, všetko to dopadlo tak, ako malo, aj keď gólov sme mohli dať viac, no taký je šport. Gratulujeme súperovi ????????

Ďakujeme všetkým fanúšikom, našim kamarátom, podporovateľom, vážime si každého, kto nám pomáha a stojí za nami, celý ten večer bol robený pre vás všetkých a my sme si ho vďaka vám užili.

Ďakujeme Peter Baláž za úvodné buly ????️

Dakujeme pani viceprimátorke Danici

Ďakujeme Folklórny súbor ŠAĽAN

Ďakujeme Babám

Ďakujeme Marekovi...bez teba by to nebolo ono

Ďakujeme Durimu za skvele ozvučenie

Ďakujem Radkovi za krásne fotky

Ďakujeme všetky ľuďom na Zimný štadión Šaľa, že nám všetko pripravili a zase sme sa cítili ako doma

Ďakujeme Mesto ŠAĽA ????

Ďakujem Realexpo, babám, chalanom, majiteľom, za všetko, čo pre nás robia do posledného detailu

Ďakujem HK.Los Amateros Šala zato, že ste!!!

 

(foto: Radovan Jamrich)