Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 16.02.2024 - 14:08  //  aktualizácia: 16.02.2024 - 14:10  //  zobrazené: 775

Vynovená stanica: Nezaberajte miesta na krátkodobé zastavenie dlhšie ako je to nevyhnutné na nastúpenie a vystúpenie

Vynovená stanica: Nezaberajte miesta na krátkodobé zastavenie dlhšie ako je to nevyhnutné na nastúpenie a vystúpenie

Dostali sme od starších ľudí podnet, žiadosť, aby sme poprosili vodičov taxislužieb, aby neparkovali na miestach na krátkodobé zastavenie na vynovenej stanici. Majú skúsenosť, že taxislužby si tu svoje vozidlá zaparkujú, ako keby to bolo miesto vyznačené pre taxíky.

Prosíme vás v mene straších ľudí a tých, ktorí chcú miesta na krátkodobé zastavenie využívať naozaj na to, na čo sú skutočne určené, umožnite im to. Nezaberajte im miesta. Takýchto miest je päť. Okrem toho je celkovo k dispozícii 256 parkovacích miest v predstaničnom priestore.

Taxíky môžu stáť na vedľajších 9-tich vyznačených miestach na to určených. Vzhľadom na veľký záujem o miesta pre taxíky sa usilujeme nájsť kompromisné a spravodlivé riešenie.

Cieľom tohto príspevku však je, aby sme boli ohľaduplní a miesta na krátkodobé zastavenie zostali zachované pre plnenie svojho účelu - pre ľudí, či už starších alebo mladších, ktorí chcú len vystúpiť alebo nastúpiť do vozidla. Snažíme sa situáciu riešiť najskôr takouto formou - ak nepomôže ľudskosť a ohľaduplnosť, bude musieť, žiaľ, nastúpiť polícia. Ďakujeme za pochopenie.