Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 14.11.2017 - 13:19  //  aktualizácia: 20.11.2017 - 15:18  //  zobrazené: 1951

Väčšina úradu je presťahovaná, kde koho nájdete?

Väčšina zamestnancov je už presťahovaná do náhradných priestorov. Predtým, než sa vyberiete niečo vybaviť na „radnicu“, pozrite si, kde nájdete konkrétne oddelenie, referát či zamestnanca.

V budove mestského úradu zostáva posledné dni už len niekoľko služieb – evidencia obyvateľstva, matrika, osvedčovanie listín a podpisov a pokladňa. Tieto kancelárie sa sťahujú ako posledné, vybaviť si tu viete potrebné veci už len v utorok a stredu. 16. novembra bude úrad z dôvodu sťahovania zatvorený a od pondelka 20. novembra nájdete tieto kancelárie už v náhradných priestoroch – v budove ZŠ P. Pázmánya v Šali. Ostatné oddelenia a referáty sú už presťahované.

AKTUALIZOVANÉ:

V prílohe nájdete aktualizovaný zoznam, kde koho nájdete. V zozname sú už zverejnené aj telefónne kontakty na zamestnancov, ktorí sú presťahovaní do priestorov budovy MeT (Partizánska 20, v areáli spoločnosti Salamon Ineternet). Telefónne čísla zamestnancov, ktorí sú presťahovaní do náhradných priestorov v MsKS, ZŠ s VJM P. Pázmánya a ZŠ J. C. Hronského (Krátka ul.), zverejníme v najbližších dňoch. 

V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť aj na MsÚ Šaľa cez sociálnu sieť alebo cez skupinu Mesto Šaľa.

 

Budova Mestského úradu v Šali prejde v najbližšom roku rozsiahlou rekonštrukciou. Vďaka rekonštrukcii sa zmení vzhľad budovy, zníži sa jej energetická náročnosť a zvýši sa komfort i pre obyvateľov. V budove pribudne dlhoočakávaný výťah a na prízemí sa vybuduje klientske centrum, kde by si mali vedieť ľudia vybaviť väčšiu časť svojich žiadostí.

(ek)

 

Prečítajte si o rekonštrukcii úradu viac informácií tu:

http://sala.sk/clanok/mestsky-urad-sa-stahuje-zacina-sa-jeho-rozsiahla-rekonstrukcia

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  • referát životného prostredia nájdete na 2. poschodí MsKS v Šali
  • referát životného prostredia nájdete na 2. poschodí MsKS v Šali
  • v MsKS nájdete útvar hlavného kontrolóra, referát sociálnych vecí, oddelenie stratégie a komunálnych činností, aj oddelenie organizačné a správne
  • takto by mal vyzerať úrad po rekonštrukcii, zdroj: Visia.sk

Prílohy

14.11.2017_kontakty msu sala

(pdf - 237.73 kB)