Domov   >  Kino
publikované: 15.06.2023 - 11:58  //  aktualizácia: 15.06.2023 - 12:16  //  zobrazené: 855

SPIDER MAN- CEZ PARALELNÉ SVETY, The Flash, Elementy, Smolu nosíš ty, láska

Program kina (15.6.-18.6.2023)

Štvrtok 20:00 The Flash- titulky

Piatok a sobota 20:00 The Flash- dabing

Žáner: Akcia, Komédia, Dobrodružný

Svety sa zrazia, keď Barry využije svoje superschopnosti na cestovanie späť v čase, aby zmenil udalosti z minulosti. Keď však jeho pokus o záchranu svojej rodiny neúmyselne zmení budúcnosť, Barry uviazne v realite, do ktorej sa vrátil generál Zod, hrozí zničenie sveta a nie sú tu žiadni superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Barryho nádejou je veľmi odlišný Batman, ktorý je už na dôchodku, a uväznený Kryptoňan, aj keď nie ten, ktorého hľadá. Aby zachránil svet, v ktorom sa nachádza, a vrátil sa do budúcnosti, ktorú pozná, Barryho jedinou nádejou je pretekať o život. Bude však prinesenie najvyššej obete stačiť na resetovanie vesmíru? (Continental film)

 

Piatok 17:30 SPIDER-MAN: CEZ PARALELNÉ SVETY

Žáner: Animovaný

Miles Morales sa vracia s ďalšou kapitolou oskarovej pavúčej ságy, Spider-Man: Cez paralelné svety. Po opätovnom stretnutí s Gwen Stacy je Spider-Man z priateľskej brooklynskej štvrte katapultovaný cez Multiverzum, kde sa stretáva s tímom Spider-ľudí, ktorých úlohou je ochrániť jeho existenciu. Keď sa však hrdinovia sporia, ako si poradiť s novou hrozbou, Miles sa ocitne v súboji s ostatnými Pavúkmi a musí prehodnotiť, čo znamená byť hrdinom, aby mohol zachrániť ľudí, ktorých miluje najviac. (ITA film)

 

Sobota a nedeľa 17:00 Elementy

Žáner: Animák

Film štúdií Disney a Pixar “Elementy” je úplne nový, originálny celovečerný film, ktorý sa odohráva v meste živlov, kde spolu žijú obyvatelia ohňa, vody, zeme a vzduchu. Príbeh predstavuje Ember drsnú, pohotovú a ohnivú mladú ženu, ktorej priateľstvo so zábavným, roztopašným a prúdivým chlapcom menom Wade spochybňuje jej presvedčenie o svete, v ktorom žijú, a o osobe, ktorou chce byť. Režisér filmu Peter Sohn hovorí, že príbeh, ktorý je preňho veľmi osobný, začal kresbou ohňa a vodnej postavy, ktoré spolu komunikujú. Predstavoval si nečakané priateľstvo medzi živlami a vzťah, ktorý určite vyvolá trápnosti, vtipkovanie a vtipné prešľapy. “Začal som vrstviť môj vzťah s manželkou – ja som Kórejčan a ona Američanka, napoly Talianka,” Sohn hovorí. “Spočiatku som tento vzťah pred rodičmi tajil, pretože oni – ako v starej škole chceli, aby som sa oženil s Kórejčankou. Posledné slová mojej starej mamy boli doslova “Vezmi si Kórejčanku!” Rovnako ako Sohn, aj Ember je prisťahovalkyňa druhej generácie – len jej rodičia emigrovali z Ohňovej zeme do Element City, kde sa Ember narodila a vyrastala. “Vydáva sa na cestu pochopenia vlastnej identity. Vrcholom Emberinej cesty – a v mnohom aj jej impulzom – je zábavné a osudové priateľstvo s vodným živlom menom Wade. Dej filmu “Elemental” sa odohráva v meste, ktoré spája prvky rôznych prostredí ukazuje, že protiklady sa skutočne priťahujú. “Je to komédia plná srdca,” hovorí producentka Denise Reamová. “Je to príbeh o vzťahoch – medzi ohňom a vodou, medzi rodičmi a ich deťmi a medzi nami všetkými a našimi susedmi, ktorí možno nevyzerajú ako my. Je to sčasti komédia, sčasti rodinná cesta a sčasti stret kultúr.” Podľa Reamovej prišlo do Pixaru viac ako 100 prisťahovalcov prvej alebo druhej generácie, aby sa s tvorcami filmu porozprávalo o svojich skúsenostiach. “Bolo to fenomenálne,” hovorí Reamová. “Väčšina z nás, nech sme kdekoľvek, pochádza odinakiaľ. Bolo tam toľko emotívnych príbehov o tom, čím si ľudia prešli, aby sem prišli – o ich rodinách a skúsenostiach. Myslím, že sa nedá vysvetliť, aký vplyv má niečo také na náš príbeh. (Cinemart)

 

Nedeľa 20:00 Smolu nosíš ty, láska

Žáner: Romantický, Komédia

Dať prednosť istote a kariére, alebo dobrodružstvu a láske? Nad touto otázkou sa v novom romanticko-dobrodružnom filme zamýšľa herečka Michaela Čobejová. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/