Domov   >  Kino
publikované: 24.06.2019 - 13:03  //  aktualizácia: 24.06.2019 - 13:50  //  zobrazené: 1805

Smiech aj strach ovládnu naše kino!

Posledný júnový týždeň v kine sa bude niesť v znamení smiechu aj strachu. Čo všetko nás čaká? Čítajte!
 

ŠPRTKY TO CHCÚ TIEŽ
26. 6. 2019 - 20:00

Najlepšie kamošky a zároveň najlepšie študentky v triede Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) sú veľmi múdre, šikovné...a dosť neobľúbené. Myslia si, že život je ukrytý len v učebniciach a na svojich spolužiakov s horšími známkami sa pozerajú s neskrývaným dešpektom. Lenže deň pred ukončením štúdia si obe zrazu uvedomia krutú pravdu – 4 roky šprtania boli v podstate stratou času a ony si mohli užívať presne ako všetci ostatní. A tak sa rozhodnú, že poslednú noc na strednej škole si to všetko vynahradia a roztočia to ako sa patrí. Čaká ich veľmi dlhá noc plná dobrodružstiev, na aké ich žiadna z kníh nemohla ani zďaleka pripraviť.
Trailer k filmu:

 

PODFUKÁRKY
27. 6. 2019 - 20:00

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie PODFUKÁRKY. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze...veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia?
Trailer k filmu:

 

TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV 2
28., 29. 6. 2019 - 17:30

eriér Max sa horko ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny. Najskôr sa k nim nasťahoval ten chlap. Potom Katie začala priberať a na nejaký čas odišla. Keď sa vrátila, priviezla so sebou nejaké malé dieťa. Keďže bolo totálne bezbranné a neschopné, začal ho Max na každom kroku strážiť a chrániť. Z neustálych starostí si vytvoril nervový tik, na ktorý veterinár Maxovi naordinoval pobyt na dedine. Veľká chyba! Pobyt v prírode znamená pre každé mestské zviera doslova peklo, spôsobované nepriateľskými dedinskými zvieratami.
Ani Maxovi kamaráti z prvého dielu nezažívajú najlepšie časy. Jeho psia láska Gidžetka dostane na stráženie Maxovu najobľúbenejšiu hračku, ktorá nedopatrení skončí v byte plnom zúrivých mačiek. Gidžetka prestrojená za mačku musí zahájiť záchrannú akciu. Panička bieleho králika Snowballa sa zase našla v superhrdinoch. Oblieka ho do smiešnych oblečkov. To by Snowballovi až tak nevadilo, keby za ním kvôli jeho superhrdinskej povesti neprišla fenka Daisy a nepožiadala ho o pomoc s misiou, na ktorú prezlečený králik za superhrdinu nemôže stačiť. Ak majú obstáť, musí sa Max, Gidžetka a Snowball postaviť svojim vlastným strachom a obavám. V prvom rade ale zažijú kopec psej, mačacej, škrečkovskej a vtáčej zábavy v príbehu, po ktorom sa už nikdy na svojich chlpatých parťákov nebudete pozerať rovnakými očami.
Trailer k filmu:

 

ANNABELLE 3: NÁVRAT
28., 29. 6. 2019 - 20:00

Príbeh o zlovestnej bábike zo sveta filmov „V zajatí démonov“ prichádza vo svojom treťom pokračovaní.
Tentokrát sú démonológovia Ed a Lorraine Warrenovci pevne odhodlaní zabrániť ďalšiemu nešťastiu a zlom posadnutú bábiku si prinášajú do svojho domu. V uzamknutej izbe, plnej artefaktov, ju s požehnaním kňaza bezpečne uložia za posvätené sklo vitríny. Čaká ich však nekonečná noc hrôzy, lebo Annabelle prebudí zákerných duchov v miestnosti, ktorí si vyhliadli novú obeť – desaťročnú Judi, dcéru Warrenovcov, a jej kamarátky.
Trailer k filmu:

 

UZLY A POMARANČE
30. 6. 2019 - 18:00

Uzly a pomaranče sú príbehom o prvej láske voňajúcej po pomarančoch, nesmelých dotykoch, chlapčenských súbojoch o česť a hlavne o koňoch. Scenár vychádza z knižnej predlohy renomovanej autorky pre mládež, Ivy Procházkovej. Zachytáva život pätnásťročného Dareka, ktorému sa po smrti matky všetko obrátilo naopak. V jeho živote sa však objavia kone, ktorého ho sprevádzajú nielen počas krásneho obdobia zamilovanosti ale dovedú ho až na prah dospelosti.
Trailer k filmu:

 

YESTERDAY
30. 6. 2019 - 20:00

Nie veľmi úspešný pesničkár Jack (Himesh Patel) chce zavesiť gitaru na klinec. Jeho pesničky nikto nepočúva okrem jeho najlepšej kamarátky Ellie (Lily James). Všetko sa zmení keď ho počas záhadného globálneho zatmenia zrazí autobus. Zatmenie okrem iného spôsobí hudobnú katastrofu. Na párty, ktorú pre neho pripravili priatelia na počesť uzdravenia si zabrnká legendárnu pieseň Yesterday od Beatles. Notoricky známu melódiu nikto nespozná, priatelia sa tvária, akoby jednu z najznámejších piesní všetkých čias počuli prvýkrát v živote. Mohol by to byť nepodarený vtip, ale vyhľadávanie v googli sa chová rovnako. O Beatles nie je ani zmienky, ako keby nikdy neexistovali. Jack vycíti svoju príležitosť. Stačí, keď si vybaví všetky hity legendárnych Chrobákov z Liverpoolu, a svet mu hneď bude ležať pri nohách. A ono to funguje! Dokonca tak dobre, že aj slávny Ed Sheeran (hrá vo filmeu seba samého), ktorý vezme Jacka ako predskokana na svoje turné, uzná, že tento chlapec odnikiaľ je oveľa talentovanejší než je on sám. Radosť Jackovi kazia len dve „maličkosti“ – vedomie, že sa dopúšťa celosvetového podvodu, a strata najlepšej priateľky Ellie. Tá má pocit, že by ho mala konečne prestať milovať, keďže jej láska je jednostranná, a so zlomeným srdcom ho pošle do L. A. natočiť najlepšiu platňu všetkých čias. Lenže keď spievate o tom, že k životu stačí iba láska („All you need is love“), môže vám to zrazu dosť zmeniť vaše priority.
Trailer k filmu:

 

Viac info na www.kino.sala.sk
Tešíme sa na vás!