Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 07.11.2017 - 11:18  //  aktualizácia: 08.11.2017 - 14:20  //  zobrazené: 2010

Plocha na Bernolákovej dostáva novú tvár

Ako sme sľúbili, betónová plocha na ZŠ Bernolákovej bude vyzerať dôstojnejšie. Popraskaný povrch strieda nový a hladučký asfaltový, ktorý určite zvýši aj funkčnosť ihriska. Odskúšať ho môžete už v stredu.

Riaditeľka ZŠ Bernolákovej neskrýva nadšenie z vynovenia plochy. „Sme veľmi vďační, že vedenie mesta pristúpilo k renovácii. Zaslúžili sa o to aj členovia komisie športu, pán Ivan Kováč, Peter Jaroš a Marek Molnár. Oni sú členmi aj rady školy,“ hovorí Janka Tóthová. Na potrebu rekonštrukcie však poukazovali už dlhší čas hokejbalisti pán Tóth a pán Belák. Plochu pravidelne využívajú, aj preto im na jej osude záleží. Podarilo sa im dokonca získať finančnú podporu od Dusla na výmenu madiel okolo ihriska. 

Riaditeľka školy dodáva, že všetky športoviská v rámci areálu školy sú verejnosti k dispozícii vždy po vyučovaní, čiže v popoludňajších hodinách. Cez víkend sú brány areálu otvorené tiež.  „Veľké autíčka“ si prišli pozrieť aj tí najmenší. Škôlkari s úžasom sledovali, ako opravujú plochu, na ktorej sa budú v zime korčuľovať. Akonáhle tomu bude priať počasie, Šaľania, Večania a záujemcovia si môžu vytiahnuť korčule. Asfaltová plocha sa totiž premení na ľadovú.

Malých i veľkých športovcov zrejme potešia aj nové lavičky, ktoré tu pribudli nedávno. 

 

(ek)

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  •