Domov   >  Kino
publikované: 31.07.2023 - 10:12  //  aktualizácia: 31.07.2023 - 10:28  //  zobrazené: 951

Oppenheimer, Nikdy nehovor nikdy, Ninja korytnačky: Mutantský chaos, Hovor so mnou!

Program kina (2.8.-6.8.2023)

Streda 20:00 Oppenheimer

Žáner: Historický, Dráma

Film Christophera Nolana Oppenheimer vtiahne divákov do osudu jadrového fyzika J. Roberta Oppenheimera, ktorý musí riskovať zničenie sveta, aby ho zachránil. (Cinemart)

 

Štvrtok a nedeľa 20:00 Nikdy nehovor nikdy

Žáner: Romantický, Komédia

Naďu (Tereza Kostková) a Petra (Tomáš Maštalír) stretávame v čase rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou Lenkou (Lenka Krobotová) ochladol dlhým odlúčením kvôli jej práci na misiách v Afrike. Nadin manžel Viktor (Marek Majeský) sa pre zmenu opäť raz „zamiloval“ do mladšej ženy. Nevinná zrážka áut Nade a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote. Naďa popri práci učiteľky vedie aj hodiny jogy. Peter je po viacerých zdravotných problémoch s chrbticou nútený zmeniť svoj životný štýl a práve joga mu má v tom pomôcť. Peter spoznáva Naďu v jej prirodzenom prostredí a ich vzájomné sympatie sa začínajú prehlbovať. Do rodiaceho sa vzťahu však vstupujú nielen ich deti (2 + 2), ale o slovo sa prihlásia aj bývalí partneri. Začína sa tak bláznivá jazda dvoch neúplných rodín, ktorá bude výzvou nielen pre našich hlavných hrdinov, ale aj pre ich blízkych... pretože VŠETKO SA MÔŽE STAŤ. (Bontonfilm)

 

Sobota a nedeľa 18:00 Ninja korytnačky: Mutantský chaos

Žáner: Animovaný

Po dlhých rokoch, kedy sa korytnačí súrodenci ukrývali pred ľudským svetom sa rozhodli získať si srdcia Newyorčanov a vďaka svojim hrdinským činom sa stať normálnymi tínedžermi. Ich nová kamarátka April O’Neilová im pomáha bojovať proti tajomnému zločineckému syndikátu, ale čoskoro im to prerastie cez hlavu, keď sa na nich vtrhne armáda mutantov. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Hovor so mnou!

Žáner: Horor

Skupina kamarátov narazí na záhadnú mumifikovanú ruku, o ktorej zistia, že ich dokáže dočasne spojiť so svetom duchov, ak sa ruky chytia a vyslovia: “Hovor so mnou!”. Nebezpečná hračka sa stáva hlavnou atrakciou večierkov a vzbudzuje čoraz väčší záujem na sociálnych médiách. Pri jednom zo seáns sa však svety spoja príliš nadlho, čím prebudí a vypustí hrozivé nadprirodzené sily. (Vertigo distribution)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/