Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 29.01.2018 - 10:48  //  aktualizácia: 29.01.2018 - 11:04  //  zobrazené: 2118

Nové magnetky mesta vyrobil Šaľan

Zbierate magnetky alebo predmety, ktoré sa spájajú s mestom Šaľa? Svoju zbierku si môžete rozšíriť o ručne maľované magnetky, ktoré vyrobil Šaľan!

V pokladni mesta, ktorú nájdete v budove ZŠ P. Pázmánya s VJM v Šali, ste si doteraz mohli zakúpiť knižnú publikáciu Šaľa 2017, brožúru o Súsoší Najsvätejšej Trojici, nové pohľadnice mesta a zdarma vám mohli na vyžiadanie dať novú mapu mesta. Ponuka sa od utorka 30. januára rozšíri o ručne maľované keramické magnetky. Čo nás veľmi teší, magnetky, na ktorých je vyobrazený Renesančný kaštieľ v Šali, vyrobil pre mesto Šaľan. Štefan Krásny má s výrobou takýchto magnetiek bohaté skúsenosti, vďaka jeho kreativite je známy vo viacerých regiónoch Slovenska. Pre nás vymyslel magnetky s kaštieľom v dvoch farebných prevedeniach – na jednej je akoby kaštieľ zaliaty slnkom a na druhej s krásnou modrou oblohou. Veď posúďte sami! Ak máte o magnetky záujem, môžete si ich zakúpiť v pokladni mesta za nákupnú cenu 1,50 eur. Odteraz si budete môcť zakúpiť aj brožúru, za ktorú získala jej autorka Eliška Vargová prestížne ocenenie Tvorivý čin roka v oblasti propagácia mesta. Brožúra s názvom Šaľa sa predstavuje je preložená aj do angličtiny a maďarčiny, jej cena je 2,40 eur.

Novinkou je aj to, že od utorka si budete môcť svoj „nákup“ vziať v krásnej darčekovej taške! Vybrať si budete môcť z dvoch veľkostí, jedna je atypická – určená presne na rozmer knihy Šaľa 2017.

Zberatelia a priatelia mesta sa majú na čo tešiť, ponuka sa onedlho rozšíri aj o drevené magnetky v tvare poštovej známky. Zakúpiť si budete môcť aj vonné sviečky s kolážou z fotografií v krásnom papierovom obale. Z ponuky nebudú chýbať ani hrnčeky, vybrať si budete môcť zo štyroch rôznych druhov! Všetky spomínané predmety sú už vo výrobe, akonáhle sa dostanú do pokladne, budeme vás o tom informovať.

 

(ek)

  • od 30. januára si môžete zakúpiť v pokladni mesta ďalšie pekné predmety s motívmi mesta
  • brožúra Šaľa sa predstavuje
  • brožúra Šaľa sa predstavuje
  • brožúra Šaľa sa predstavuje
  • brožúra Šaľa sa predstavuje
  • brožúra Šaľa sa predstavuje
  • ručne maľované magnetky, ktoré vyrobil Šaľan Štefan Krásny
  • darčekové tašky v dvoch veľkostiach si môžete zakúpiť tiež v pokladni