Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 07.05.2016 - 14:13  //  aktualizácia: 09.05.2016 - 11:40  //  zobrazené: 2253

Nové služby mestskej stránky

Mestská webová stránka, okrem atraktívnejšieho dizajnu, prináša aj množstvo noviniek. Jednou z nich je, že môžete bezplatne využívať občiansku inzerciu. A ako na to? Je to veľmi ľahké...

Prihlásenie na stránku sala.sk je podstatne jednoduchšie ako v minulosti. Môžete síce využiť aj možnosť registrácie, ale ak máte facebookové konto, stačí sa cez „prihlásenie“ nalogovať do facebooku a je to. V pravom hornom rohu mestskej stránky nájdete aj políčko s textom: prihlásenie/facebook.

Potom už môžete využiť služby mestskej stránky. Bezplatnou je občianska inzercia, ako sme už avizovali. Vmenu si ju nájdete na pravej strane stránky, pod názvom OBČIANSKA INZERCIA (nad Úradnou tabuľou). Vybrať si môžete z viacerých kategórií. Aby sa nám tam neplietli jablká s hruškami, inzercia je rozdelená do týchto základných skupín: 1/ Auto – moto, 2/ elektro, 3/ oblečenie – doplnky, 4/ stavba, záhrada, dom, 5/ reality, 6/ nábytok, 7/ služby,  8/ šport, hobby. K textu inzerátu môžete priložiť fotografie, ktoré sa týkajú inzerátu.

Postup je naozaj jednoduchý. 1/ prihlásiť sa (facebook), 2/ napísať inzerát, 3/ priložiť fotodokumentáciu. 4/ počkať na schválenie administrátorom. Posledný krok je nutný z toho dôvodu, aby nedochádzalo k neželaným problémom (neopodstatnený alebo nemravný obsah).

Aj podnikatelia môžu využívať zadarmo služby Katalógu firiem. Ten je takisto tematicky rozčlenený. Rozšírený profil v katalógu firiem je už však spoplatnený.

 Nová webová stránka prináša možnosť pridávať komentáre pod príspevky.

Tvorcovia webu priniesli na titulnú stránku aj novinku Chcem napísať primátorovi. Túto možnosť už obyvatelia využívajú. Netreba sa preto hanbiť, stačí napísať a počkať si na odpoveď.

Tak čo, nepredáte niečo? Nepotrebuje niečo kúpiť? Za inzerát nemusíte dať ani cent a časovú platnosť si dokonca stanovíte sami.

Budeme radi, ak služby sala.sk budete využívať v čo najväčšej miere. Je to totiž váš web.

Vo fotogalérii pod článkom nájdete printscreeny, ako malú pomôcku.

-miro.demín-