Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 06.10.2017 - 14:13  //  aktualizácia: 06.10.2017 - 14:19  //  zobrazené: 1044

Na osvetlení priechodov sa už pracuje

Priechod na Kráľovskej ulici je prvý z 11-tich, na ktorých pribudne osvetlenie. Osvetlením priechodov na hlavných ťahoch mestom sa zvýši bezpečnosť pre chodcov i ostatných účastníkov cestnej premávky. 

S montážou svetelných zdrojov už začali. Pracovníci v piatok pripravovali betónový základ pre stožiar s napojením na verejné osvetlenie. Následne, počas budúceho týždňa sa presunú na ďalšie miesta, ktorých je celkovo 11. Všetky spomínané zebry budú osvetlené do konca tohto mesiaca.

Lokality:

Vo Veči pred kostolom na Nitrianskej ulici, na Ulici SNP v Šali pri moste, pri ZŠ P. Pázmánya, hneď vedľa smerom na Dolnú ulicu, priechod cez Vlčanskú ulicu pri bývalom Komexe, ďalej na Kráľovskej ulici pri dvoch výškových bytovkách, osvetlená bude aj zebra na križovatke Ulíc Kráľovská a Štúrová, ďalej Hlboká a Štúrová. Stožiare pribudnú aj na priechode na svetelnej križovatke (križovatka smerom na Galantu), ďalej pribudne osvetlenie na dvoch priechodoch na Štúrovej a Kráľovskej ulici (vstup od Galanty).

Osvetlenie priechodov sa realizuje v rámci tretej etapy modernizácie verejného osvetlenia.

 

(ek)

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  •