Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 16.11.2017 - 23:13  //  aktualizácia: 23.11.2017 - 13:20  //  zobrazené: 5478

Mikuláš prinesie Šaľanom umelé klzisko!

Šaliansky Mikuláš bude v tomto roku veľkorysý. Prinesie Šaľanom a návštevníkom mesta umelé klzisko priamo do centra mesta! Vianočné trhy na pešej zóne tak budú bohatšie o klzisko a veríme, že aj o množstvo šťastných korčuliarov – malých i veľkých.

Klzisko postavia na pešej zóne 5. decembra. Vyskúšať si ho budete môcť do 6. januára. Keďže má špeciálny povrch, zapožičať si budete musieť korčule určené na túto plochu. Zapožičanie bude zdarma. „Tešíme sa, že čaro Vianoc bude v tomto roku obohatené aj v centre mesta, kde sa pohybuje asi najviac ľudí a to tým, že tam bude umelá ľadová plocha. Máme radosť z toho, že aj v našom meste sa našli sponzori, ktorí prispeli na to, aby aj Šaľa mohla na jeden mesiac takúto ľadovú plochu prevádzkovať. Veríme, že najmä mladí ľudia si tam nájdu obrovské potešenie, že starí rodičia si tam budú môcť zobrať svoje vnúčatá,“ hovorí primátor Šale Jozef Belický a zároveň ďakuje miestnym sponzorom.

Umelé klzisko bude mať kapacitu približne 50 ľudí, o presných prevádzkových hodinách a o tom, kedy si budete môcť zakorčuľovať v centre mesta prvýkrát, vás budeme informovať.

Kto zatúži po skutočnom ľade, naďalej bude môcť využiť ľadovú plochu na zimnom štadióne. Akonáhle tomu bude priať počasie, zakorčuľovať si na „živom“ ľade budete môcť aj na vynovenej ploche na ZŠ Bernolákovej vo Veči.

 

Mesto Šaľa ďakuje sponzorom, ktorí vo veľkej miere prispeli na prenájom umelého klziska:

MeT Šaľa, spol. s.r.o., Duslo, a.s., Innovia, s.r.o., Revymont spol.s.r.o., spoločnosť Buch, Brantner Šaľa s.r.o., MIPESTAV s.r.o.

 

(ek)

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/