Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 11.10.2017 - 17:13  //  aktualizácia: 11.10.2017 - 17:20  //  zobrazené: 5992

Mestskí policajti zachránili život Šaľana

Šalianski mestskí policajti dnes (streda) zachránili život mladému Šaľanovi. 33-ročný muž sa chcel v priestoroch pivnice obesiť. Kým jeden z policajtov ho zdržiaval na telefónnej linke, dvaja sa vybrali na miesto. Našťastie prišli včas a tragédii sa tak podarilo predísť.

Ľudovít zavolal na linku 159 a oznámil, že chce vykonať samovraždu. „Kolega Viliam Mrázik ho zdržiaval na linke, vypytoval sa ho a medzitým nám napísal na papier, že muž je v pivničných priestoroch na Narcisovej ulici. S kolegom Ladislavom Szabom sme okamžite vyrazili na miesto,“ opisuje udalosti mestský policajt Ján Kulina. Podľa jeho slov nebolo vôbec ľahké sa do pivnice dostať, v ceste im bránilo niekoľko zamknutých dverí. Za krátky čas sa im ale podarilo dostať sa k mladíkovi. Policajti neváhali a zakročili. „On už mal nachystané lano, držal sa a chcel sa už obesiť. Hneď sme ho odtiaľ strhli a vyviezli sme ho von z pivnice,“ opisuje ďalej príslušník mestskej polície. Následne privolali štátnu políciu a mladíkovi rýchlu zdravotnícku pomoc.

Mestskí policajti sa s podobným prípadom stretli už niekoľkokrát. Teší ich, ak sa im podarí včas zakročiť a zachrániť tak ľudský život.

 

(ek)

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/