Domov   >  Kino
publikované: 08.01.2024 - 08:37  //  aktualizácia: 08.01.2024 - 11:46  //  zobrazené: 675

Lieta v tom, Ferrari, Nerozlučná dvojka, Nočné kúpanie, Jedeme na teambuilding, Vtáci sťahováci

Program kina (10.1.-14.1.2024)

Streda 20:00 Lieta v tom

Žáner: Romantický, Komédia

Čo všetko sa môže stať, keď sa zapletiete do jedného „nevinného“ klamstva? Hlavný hrdina Lukáš nemá o ženy vôbec núdzu, lenže problémom je, že máloktorá sa zaujíma o vesmír a kozmonautiku, pričom preňho je táto jeho vášeň vždy na prvom mieste. Lukáš chce ešte naposledy potešiť svoju chorú mamu, ktorá zo všetkého najviac túži po vnúčatách. Nenapadne mu nič lepšie, než presvedčiť prostorekú tehotnú susedu a bývalú striptérku Natáliu, aby predstierala, že je jeho nastávajúcou a budúcou matkou jeho dieťaťa. No čo čert nechcel, Lukášova mama sa zázračne uzdraví. Teraz sa za žiadnu cenu nesmie dozvedieť pravdu a Lukáš s Natáliou tak musia naďalej predstierať, že sú ako dve zamilované hrdličky. Do svojej hry sa začnú čoraz viac zamotávať a čoskoro sa strhne lavína nedorozumení a trapasov. Do udržania lži a mamičkinho šťastia sú postupne zatiahnutí aj ďalší členovia rodiny, priatelia, kolegovia z práce a vlastne aj všetci ostatní. Čoskoro v tom budú lietať úplne všetci... Navyše, Lukáš sa vždy chcel v rámci programu NASA pozrieť do vesmíru. Uprostred všetkého toho zmätku dostane jeho sen úplne nový náboj. (Bontonfilm)

 

Štvrtok 20:00 Ferrari

Žáner: Dráma, Životopisný, Športový

Je leto 1957 a automobilové impérium bývalého pretekára Enza Ferrari je v kríze. Všetkému čo spolu s manželkou Laurou vybudovali hrozí bankrot. K tomu ich búrlivým manželstvom hlboko otriasla strata ich syna Dina. Enzo musí pozbierať posledné zvyšky svojich síl a pretekárskej vášne, keď sa tím Ferrari púšťa do zradných 1000 míľových pretekov naprieč Talianskom. (Forum film)

 

Sobota 16:00 Nerozlučná dvojka

Žáner: Animovaný

Keď zhasnú svetlá v starom divadle v Central Parku, všetky bábky skutočne ožijú. Medzi nimi je aj dobromyseľný rytier Don, ktorý je unavený hrať stále dookola blázna. Sníva o tom, že sa stane skutočným hrdinom! Jedného dňa získa odvahu žiť vlastný život a vydá sa objavovať veľký svet. V parku mu náhodou skríži cestu DJ Doggie Dog, opustený plyšový psík, ktorý sa chce stať raperskou hviezdou. Skutočnosť, že Doggie je tak trochu ustráchaný, ale to nemôže byť žiadnou prekážkou. V Donových očiach určite nie! Pretože každý môže premeniť svoje sny na skutočnosť, ak sa nevzdá. A pred bránami parku čaká na dvoch čerstvých priateľov oveľa väčšie dobrodružstvo, než o akom kedy snívali! Od autorov Príbehu hračiek prichádza napínavý rodinný príbeh o tom, že priateľstvo je to najväčšie dobrodružstvo v živote a aj tie najmenšie postavičky môžu zohrať hrdinskú úlohu. (Magicbox)

 

Sobota 18:00 Nočné kúpanie

Žáner: Horor

Kto by nechcel bývať v dome s bazénom? Typický sen strednej triedy sa však môže lusknutím prsta zmeniť na nočnú moru. Stačí jedno romantické, nočné kúpanie. Majstri hororu, spoločnosť Blumhouse a producent James Wan, natočili film, ktorý keď uvidíte, prehodnotíte lásku k bazénom. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Jedeme na teambuilding

Nedeľa 18:00 Jedeme na teambuilding

Žáner: Komédia

Ambiciózneho korporátneho zamestnanca Aleša (Jakub Prachař) jeho narcistický šéf (Alexander Bárta) namiesto povýšenia preloží na najhoršie oddelenie - do call centra. Tam veľmi rýchlo musí prísť na to, ako spolu s trafenou konšpirátorkou Marcelou (Peťa Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohranú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje nové oddelenie pred zrušením a hlavne nájsť stratenú sebaúctu. (ITA film)

 

Nedeľa 16:00 Vtáci sťahováci

Žáner: Animovaný

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších hrdinov, ktorých si zamilujete. Pozývame vás na vzrušujúci let do neznáma v príbehu o kačacej rodine, ktorá zatúži po nevídanom dobrodružstve. Pokiaľ nevystrčíte päty z domu, nič sa vám nestane. To je v skratke životná filozofia kačacieho otca Mallarda, ktorý svoju manželku Pam a ich dve deti neustále presviedča o prednostiach ich domáceho rybníka, za ktorým sa nachádza len divočina a nebezpečenstvo. Pam je však unavená z jednotvárneho života a želá si, aby jej dospievajúci syn Dax a dcéra Gwen zažili, to po čom ona sama túži. Pozrieť sa do sveta a zažiť neobyčajné putovanie po nádherných miestach. Po tom, čo na ich rybníku pristane sťahovavá kačacia rodinka s napínavým príbehom o ďalekých miestach, padne rozhodnutie. Napriek otcovým protestom sa celá rodina vydá z idylického amerického vidieka na exotickú Jamajku! Znie to skvelo, pokiaľ by však hneď na začiatku cesty neurobili kačací hrdinovia zásadnú chybu. Vybrali sa opačným smerom. A tak ich krídla zanesú do džungle mesta, ktoré nikdy nespí, New Yorku. Tu ich samozrejme čakajú dobrodružstvá na každom kroku, vrátane tých, ktoré by si najradšej odopreli (napríklad nedobrovoľná návšteva kuchyne reštaurácie, kde je vyhláseným jedlom kačica na pomarančoch). Keď ste zohratá rodina, ktorá za každých okolností ťahá za jeden povraz, máte šancu zvládnuť nástrahy najväčšieho mesta. (Cinemart)

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/