Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 16.02.2018 - 14:55  //  aktualizácia: 16.02.2018 - 15:09  //  zobrazené: 2211

Gesto od šalianskej optiky

Bez podnikateľských subjektov by bol život v meste chudobnejší. Častokrát podporia investície, ktoré mesto realizuje pre občanov – či už ide o výstavbu detského ihriska alebo zabezpečenie umelého klziska v centre mesta. Tentokrát si Optika Horizont všimla zamestnancov mestského úradu v Šali.

Čím iným, ako svojim vlastným sortimentom by chceli majitelia predajne Optika Horizont potešiť zamestnancov Mestského úradu v Šali. Optika „na pešej“ poskytla poukážky mestu na 10%-nú zľavu na slnečné okuliare a poukážky na 20%-nú zľavu na dioptrické okuliare. Poukážky budú rozdistribuované zamestnancom mesta. Majiteľkou Optiky Horizont je Katarína Ághová. Firma má v Šali už 27-ročnú tradíciu. „Majiteľka chcela ponúknuť benefit tým ľuďom, ktorí robia niečo pre mesto – veď ľudia na mestskom úrade slúžia obyvateľom, robia pre nás. Je to také gesto,“ hovorí manažér optiky Radovan Čerťašský a dodáva, že Optik Horizont dlhodobo pomáha v meste aj v sociálnej oblasti. „Podporujeme MiniBodku, zabezpečujeme sociálne balíčky v spolupráci s pánom Róbertom Andrášim, na plesy prispievame tombolou.“ V budúcnosti vraj plánuje majiteľka šalianskej optiky aj dlhodobú zbierku. Do pokladne by mohla prispieť verejnosť a z každého predaja by pridala euro aj samotná predajňa.

Optika Horizont prináša do Šale najmodernejšie a kvalitné okuliare. Pravidelne ponúka verejnosti aj profesionálny bezplatný skríning zraku. V tomto roku plánuje Optika Horizont takéto bezplatné meranie v júni. O meranie je podľa slov manažéra mimoriadne veľký záujem. „Oči a zrak sú veľmi vzácne. Mnohým ľuďom zo Šale i okolia sme už zachránili zrak a na to sme naozaj hrdí,“ uviedol manažér Čerťašský. Predajňa je na pešej zóne, no neďaleko polikliniky je ďalšia prevádzka, kde sa vykonávajú aj refrakcie zraku. Tam sa nachádza aj dielňa, kde majiteľka vyrába okuliare.

V mene celého kolektívu Mestského úradu v Šali ďakujeme!

 

(ek)

  • foto: optikahorizont.sk
  • foto: optikahorizont.sk
  • foto: optikahorizont.sk
  • foto: optikahorizont.sk
  • foto: optikahorizont.sk