Domov   >  Kino
publikované: 26.07.2023 - 09:15  //  aktualizácia: 27.07.2023 - 11:47  //  zobrazené: 685

Barbie, Mission Immpossible: Odplata-Prvá časť, Strašidelný dom, Oppenheimer, Mavka: Strážkyňa lesa, INSIDIOUS: Červené dvere, Malá morská víla

Program kina (26.7.-30.7.2023)

Streda 20:00 Barbie

Žáner: Komédia, Dobrodružný

Žiť v krajine Barbie znamená byť dokonalou bytosťou na dokonalom mieste. Pokiaľ nemáte existenčnú krízu. Alebo nie ste Ken. (Continental film)

 

Štvrtok 20:00 Mission Impossible: Odplata- Prvá časť- dabing

Nedeľa 20:00 Mission Impossible: Odplata- Prvá časť- dabing

Žáner: Triller, Akcia

Nepolapiteľný Ethan Hunt a jeho tím sa vydávajú na ďalšiu misiu, ktorej splnenie, je ako vždy nemožné. Plánovaný predposledný diel série, v ktorom Tom Cruise opäť posúva hranice svojich možností. (Cinemart)

 

Piatok 17:30 Strašidelný dom

Žáner: Rodinný, Komédia

Film Strašidelný dom je inšpirovaný klasickou atrakciou v zábavnom parku Disneyland a rozpráva o príbeh mame a jej synovi, ktorí sa prihlásia do skupiny takzvaných duchovných expertov, aby sa naučili ako sa zbaviť nadprirodzených nájomníkov v ich dome. (Cinemart)

 

Piatok 20:00 Oppenheimer

Žáner: Historický, Dráma

Film Christophera Nolana Oppenheimer vtiahne divákov do osudu jadrového fyzika J. Roberta Oppenheimera, ktorý musí riskovať zničenie sveta, aby ho zachránil. Vo filme hrajú Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Kenneth Branagh. (Cinemart)

 

Sobota 18:00 Mavka: Strážkyňa lesa 

Žáner: Animák

Lesná víla Mavka stojí pred ťažkou voľbou medzi láskou a povinnosťou strážkyne Srdca lesa. Zamiluje sa do muža, obyčajného chlapca menom Lucas, ktorý ju dokáže očariť svojou hudbou. Hlboké lesy od nepamäti ukrývajú nespočetné tajomstvá a nevyspytateľné záhady. Sú domovom podivuhodných mýtických bytostí, ktoré žijú medzi prastarými stromami a verne strážia svoje posvätné lesné kráľovstvo. A práve víla Mavka je novozvolenou strážkyňou a dušou lesa. Jej hlavným poslaním je chrániť posvätné Srdce lesa, zdroj samotného života, pred všetkým zlom a svetom ľudí. Mnohí obyvatelia lesa však pochybujú, či milá a nežná víla Mavka zvládne svoje nové povinnosti. V dedine neďaleko lesa žije Lucas, dedinský chlapec, ktorý nadovšetko miluje hudbu, najmä hru na flautu. Sníva o tom, že tejto vášni zasvätí celý svoj život. A práve jeho hudba vyvolá niečo skutočne pozoruhodné; Mavka počuje jeho očarujúcu pieseň a jej srdce sa naplní dovtedy nepoznaným citom. Láska medzi človekom a lesnou vílou však od začiatku čelí mnohým ťažkostiam. Navyše sa im do cesty stavajú ďalšie a ďalšie prekážky a do dediny prichádza bezcitná a chamtivá Kylina, ktorá tvrdí, že je dedičkou starej píly na okraji lesa, a všetkým ľuďom sľubuje, že s ich podporou vytrhne z krajiny všetko bohatstvo a prinesie všetkým (a najmä sebe) priemyselný pokrok, ktorý sa naučila v zahraničí. To všetko však slúži len ako lest, ktorá má zakryť jej skutočný cieľ. Tým je vlastníctvo Srdca lesa, pomocou ktorého by získala večnú mladosť a krásu. Kľúčom k tomu je víla Mavka, ktorá je momentálne veľmi zraniteľná kvôli svojej láske k Lukasovi. Podarí sa Mavke zachrániť les pred ľstivou Kylou? Dokáže hudba robiť zázraky? Podarí sa konečne spojiť magický svet lesa a svet ľudí? (Cinemart)

 

Sobota 20:00 INSIDIOUS: Červené dvere

Žáner: Horor

Kultová hororová séria z dielne Jasona Bluma a Jamesa Wana pokračuje filmom Insidious: Červené dvere. Staré známe tváre vstupujú do záverečnej kapitoly desivej ságy o rodine Lambertovcov, aby sa raz a navždy zbavili svojich démonov. Josh (Patrick Wilson) a čerstvý vysokoškolák Dalton (Ty Simpkins) musia tentokrát vojsť do nadprirodzenej dimenzie omnoho hlbšie než doposiaľ, aby čelili temnej minulosti svojej rodiny a novým hrôzostrašným nástrahám, ktoré na nich číhajú za červenými dverami. (ITA film)

 

Nedeľa 17:30 Malá morská víla

Žáner: Rodinný, Fantasy

“Malá morská víla” je obľúbený rozprávkový príbeh Ariel, krásnej a temperamentnej mladej morskej víly s túžbou po dobrodružstve od svetoznámeho rozprávkara H. CH. Anderesena. Štúdio Disney v roku 2023 prináša jej úplne novú hranú podobu, ktorú režíruje renomovaný a oceňovaný režisér Rob Marshall. Najmladšia z dcér kráľa Tritona a zároveň najodvážnejšia Ariel sa túži dozvedieť viac o svete mimo oceánu a počas návštevy hladiny sa zamiluje do temperamentného princa Erika. Hoci morské panny majú zakázané komunikovať s ľuďmi, Ariel nasleduje svoje srdce a uzavrie dohodu so zlou morskou čarodejnicou Ursulou, ktorá jej dá šancu zažiť život na súši a spoznať Erika, ale nakoniec ohrozí jej život a korunu a kráľovstvo jej otca kráľa Trittona. Vo filme účinkujú speváčka a herečka Halle Bailey ako Ariel, Jonah Hauer-King ako princ Eric alebo Javier Bardem ako kráľ Tritton. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/