Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 25.02.2019 - 09:26  //  aktualizácia: 25.02.2019 - 09:58  //  zobrazené: 1088

Al Pacino a čarodejnica v dennom centre

Muchotrávka, Al Pacino, policajt, dáma z Tirolska, vodníčka, lesná víla, Pipi Dlhá Pančucha, čarodejnica a mnoho iných veselých masiek si v nedeľu užilo fašiangy v Dennom centre č.1. Spolu s nimi sa zabávali aj viceprimátorka, viceprimátor a dvaja poslanci mesta. Masky boli o to vzácnejšie, že 90% z nich vytvorila členka klubu vlastnými rukami – šikovná Valika Gálová.

Masky a balóny na stenách centra boli jasnou predzvesťou skvelej fašiangovej „žúrky“. Po oficiálnom veselom kultúrnom programe speváckeho zboru sa takmer dvadsiatka odvážnych ľudí zo sály vytratila. Na pomyselnom pódiu sa objavila jasnovidka, ktorá prítomným veštila, že sa onedlho budú diať čudné veci a zavítajú medzi nich nevšední hostia. A tak sa aj stalo. V sprievode tematickej hudby postupne prišla dáma z Tirolska, lesná víla, vínna víla, husia žena, muchotrávka, Kalinka, vodníčka, čarodejnica. Prítomní sa na chvíľu až zľakli, keď do miestnosti vtrhol sebavedomý Al Pacino so zbraňou v ruke. Nechýbal ani dozor nad poriadkom, policajt. Čerešničkou na torte bola Pipi Dlhá Pančucha, ktorá nezabudla na svoj bláznivý účes a ťavu, na ktorej sa viezla.

Týmto ľuďom by ste určite netipovali dôchodkový vek. Tak, ako v príhovore povedal aj viceprimátor Róbert Tölgyesi a viceprimátorka Danica Lehocká, jar prináša veselosť, no medzi tými ľuďmi vládne skvelá nálada aj počas najtuhšej zimy. Inšpirovať sa, ako sa má naplno žiť, prišli aj dvaja mestskí poslanci – Róbert Andráši a Peter Szalay. Úžasnú atmosféru si užili aj hostia na čele s Betkou Szabovou z partnerského mesta Orosláň.

 

(ek)