Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 27.02.2019 - 14:30  //  aktualizácia: 27.02.2019 - 17:13  //  zobrazené: 1219

AKTUALIZÁCIA: Rekonštrukcia cesty na Hornej pokračuje

Aktualizácia informácie:

Prípravné práce sa začali v stredu predpoludním - pre silný vietor sa začalo o deň neskôr ako sa plánovalo. Stavenisko je už oficiálne odovzdané, podľa aktualizovaných informácií cesta bude uzavretá až od utorka 5. marca.

 

Pôvodná správa z 25.2.2019:

Vodiči, zvýšte pozornosť! Komplexná rekonštrukcia Hornej ulice pokračuje. Od utorka 26. februára bude časť ulice pre vozidlá uzavretá. Obyvatelia a vodiči sa dočkajú modernej a rozšírenej vozovky s desiatkami nových parkovacích miest.

Investícia mesta, ktorá sa začala realizovať ešte v lete minulého roka, pokračuje. Po rozšírení a rekonštrukcii  cesty na Hornej ulici v časti pred základnou školou sa teraz pracovné stroje presunú do druhej časti ulice. Výtlky sa tak stanú minulosťou aj na ceste pred bytovým domom. Vodiči sa musia pripraviť na uzávierku cesty od križovatky ulíc Horná-Vajanského až po križovatku ulíc Horná-SNP. Vodiči budú vedieť prejsť cez svetelnú križovatku a odbočiť k bytovému domu pozdĺž ulice SNP (po svetelnej križovatke prvá odbočka vpravo). Od utorka 26. februára sa začne s prípravnými prácami v teréne. Stavebné práce sa rozbehnú naplno približne v strede marca. Uzávierka potrvá až do ich ukončenia. Postup a tempo prác ovplyvní samozrejme aj počasie, preto o novinkách v súvislosti s rekonštrukciou cesty budeme pravidelne informovať na internetovej stránke mesta a cez všetky miestne médiá.

V súvislosti s prácami prosíme obyvateľov i vodičov o strpenie a pochopenie. Ďakujeme.

 

(ek)