Domov   >  Kino
publikované: 24.10.2023 - 11:15  //  aktualizácia: 24.10.2023 - 11:52  //  zobrazené: 656

A máme, čo sme chceli, Vrahovia mesiaca kvetov, Zbesilá jazda, Démon vo mne, Labkova patrola vo veľkofilme, Vyháňač diabla: Znamenie viery

Program kina (25.10.-28.10.2023)

 

Streda 20:00 A máme, čo sme chceli

Žáner: Rodinný, Komédia

Na Silvestra, len pár hodín pred rozpadom Česko-Slovenska, sa rodina Varchalovcov stretáva v Banskej Bystrici pred kostolom, aby jej členovia spoločne pokrstili najnovší prírastok do rodiny, malú Zuzku, dcéru Petra (Daniel Fischer) a Heleny (Judit Pecháček). Peter však krst zmešká, pretože sa mu do rúk dostal spis jeho otca Daniela (Ady Hajdu), z ktorého sa dozvedá, že otec bol vedený ako agent ŠtB. Keď Peter konečne dorazí domov, okamžite konfrontuje otca Daniela so svojím objavom. Danielovo srdce to nezvládne a dostane infarkt. Život mu zachráni rýchly zásah rodinného priateľa (Bolek Polívka) a zvyšku rodiny (Eva Holubová, Anna Šišková, Jana Kovalčiková, Jan Budař). Daniela odvážajú do nemocnice. Po tom, ako Peter prezradí dôvod otcovho kolapsu, začnú sa vyplavovať ďalšie a ďalšie varchalovské tajomstvá a hádka o otcovi a jeho motívoch naberá na obrátkach. Keď spoločne listujú spisom, rodina sa s každou ďalšou stránkou otriasa v základoch. (Bontonfilm)

 

Štvrtok 19:00 Vrahovia mesiaca kvetov

Žáner: Historický, Dráma

Neuveriteľný príbeh podľa skutočných udalostí o bohatých Indiánoch, nekonečnej ľudskej chamtivosti, vlne hrozných zločinov, ktoré spočiatku nikto nechcel vyšetrovať, a láske, ktorá sa môže zrodiť z tých najnižších pohnútok. Keď sú v 20. rokoch minulého storočia na severovýchode Oklahomy za záhadných okolností zavraždení členovia indiánskeho kmeňa Osage, len niekoľko rokov fungujúca FBI rozbieha rozsiahle vyšetrovanie. Legendárny režisér Martin Scorsese sa spolu so scenáristom Duny a Forresta Gumpa Ericom Rothom rozhodli adaptovať knižný bestseller o skutočných záhadných udalostiach, ktoré vyšetroval vtedy dvadsaťdeväťročným agentom FBI, bývalý texaský ranger zo starej školy. (Cinemart)

 

Piatok 17:30 Zbesilá jazda

Žáner: Animovaný, Dobrodružný

 

Film rozpráva inšpiratívny príbeh pomaly sa pohybujúceho cicavca, ktorý túži po rýchlosti. Aby zachránil dom svojej babičky pred zbúraním, uzavrie mladý Zhi stávku s Vaingloriousom, úradujúcim šampiónom automobilovej rely. S pomocou bývalého pretekárskeho šampióna sa Zhi zúčastní na štvordňovej Silk Road Rally v nádeji, že získa trofej a splní si svoje pretekárske sny. (Vertigo distribution)

 

Piatok 20:00 Démon vo mne

Žáner: Horor

Tínedžerka Sam sa zúfalo snaží zapadnúť v škole. Má problémy kvôli svojmu indiánsko-americkému pôvodu a želá si, aby mohla byť ako ostatní. Saminu neistotu ešte znásobuje zvláštne správanie jej najlepšej kamarátky Tamiry. Tamira sa zrazu každému vyhýba a neustále so sebou nosí zavretú prázdnu nádobu. V záchvate zlosti počas hádky Sam rozbije Tamirin pohár. Nevedomky tak uvoľní prastarú démonickú bytosť, ktorá unesie jej kamarátku. Sam je odhodlaná urobiť čokoľvek, aby svoju priateľku zachránila... (Magicbox)

 

Sobota 17:00 Labkova patrola vo veľkofilme

Žáner: Animák

Labková patrola je nepochybne jedným z najväčších fenoménov súčasnosti. Záchranárske psy, ktoré dokážu pilotovať lietadlo (kríženec Skye), hasiť požiare (dalmatín Marshall), strážiť zákon (nemecký ovčiak Chase) a robiť mnoho ďalších užitočných vecí (ostatní štvornohí chlpáči), milujú deti na celom svete. Rovnomenný televízny seriál láme rekordy v sledovanosti, rovnako sa darí aj predaju hračiek a podobne dobre si viedlo aj ich prvé filmové dobrodružstvo spred dvoch rokov. A teraz je tu nový film a s ním aj zázračný meteorit, ktorý spadne priamo na ich domov, mestečko Adventure City. Prečo zázračný? Pretože dodá už aj tak šikovným labkám úžasné super-schopnosti a z Labkovej patroly sa stanú Mocné labky. Najmenšia členka bandy, Skye, je zrejme najšťastnejšia z celej partie, pretože získala obrovskú silu, vďaka ktorej by mohla lámať skaly. Ale skôr ako Mocné labky začnú svoje super-schopnosti využívať na pomoc ďalším obyvateľom Adventury city, musia si ich poriadne vyskúšať. V tom sa im bude snažiť zabrániť ich večný a neodbytný nepriateľ pán Humdinger. Bývalý starosta Adventure City, ktorý utiekol z väzenia sa spojil so šialenou vedkyňou menom Victoria. Tá tiež túži po čarovnom meteorite. Čo sa stane, keď títo dvaja zloduchovia získajú super-schopnosti? Celé Adventure City je v hroznom nebezpečenstve. Zvládnu mocné labky zachrániť svoje mesto a ich obyvateľov ? (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Vyháňač diabla: Znamenie viery

Žáner: Horor

Voľné pokračovanie kultového hororu. Dievčatá sú posadnuté diablom a kontroverzný brutálny pokus o ich záchranu môže skončiť tragicky pre všetkých zúčastnených. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/