Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 06.10.2019 - 17:20  //  aktualizácia: 07.10.2019 - 09:42  //  zobrazené: 2134

FK Veča - TJ ŠM Kráľov Brod 8:2

V 8.kole VII.ligy okresov Galanta a Šaľa privítali (6.10.2019) hráči FK Veča kolektív z Kráľovho Brodu

O desať gólov sa postarali traja strelci

Domáci začali nebojácne, napokon v súboji boli favoritom. V úvodných minútach sa tlačili do brány hostí ale výraznejšiu situáciu diváci nevideli. Úvodný gól padol až v 15.minúte. Skóre otvoril domáci borec Mário Jurík, ktorý ďalší gólový úspech zaznamenal už v 26.minúte. Hosťujúceho brankára donútil do polčasu loviť loptu zo siete aj kapitán Večanov Ladislav Vencel. A to hneď dvakrát.

V druhej časti hry razantnou strelou znížil na 4:1 Marián Vlčan. Večania to ale nenechali „len tak“. Vencel dosiahol hetrik v 72.minúte. Zahanbiť sa ale nedal ani Jurík, ktorý svoj tretí gól strelil v 83.minúte. Stále to nebolo všetko. Už o dve minúty neskôr sa opäť presadil Vencel. Diváci preto čakali na Juríkovú „gólovú odpoveď“. Duel sa stal ich streleckým mikrosúbojom. Rozhodca však v 88.minúte odpískal pokutový kop v neprospech FK Veča. Z penalty stav znížil jediný strelec hostí Marián Vlčan. Identická situácia sa opakovala o minútu neskôr, avšak v opačnom vápne. Jurík dostal možnosť dotiahnuť sa na štvorgólového Vencela. Z bieleho bodu sa nepomýlil.  

-m.dem-

FK Veča – TJ ŠM Kráľov Brod 8:2 (4:0)

FK Veča: Hátas, Vyskoč, Kukla, Ščípa, Homola, Jurík (4 góly), Pál, Tóth, Kartík, Vencel (4 góly), Lacko. Do hry zasiahli aj striedajúci hráči Benko, Bachratý a Deák. Tréner: Ervín Horáček, realizačný tím: Ladislav Takáč, Marek Sokol, Tibor Križovič. Rozhodoval: Radoslav Mikle – Barát, asistoval Nikolas Mikuš. 100 divákov.