Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 01.05.2019 - 20:35  //  aktualizácia: 02.05.2019 - 08:07  //  zobrazené: 1991

Hody vo Veči nehodovali

Večania na 1.mája súpera "pobozkali" tri razy

Prvomájové „láskanie“ na domácom, inak veľmi kvalitnom trávniku, zvládli večianski futbalisti za tri body. Napriek vylúčeniu z prvého polčasu.

FK VEČA – TJ HODY 3:0 (2:0)

V 22.kole majstrovstiev galantsko – šalianskeho okresu privítali hráči FK Veča "mančaft" z TJ Hody.

Dobré počasie a vôňa cigánskej pečienky navodili správnu chuť po sviatočnom víťazstve. Diváci sa dočkali. Večania súpera pokorili rozdielom triedy.  A to aj napriek tomu, že od konca prvého polčasu hrali v početnej nevýhode.  Milan Braun sa za prehrešky dvakrát musel pozerať na žltú „odmenu“ rozhodcu Vladimíra Nováka. To však už bolo za stavu 2:0. Na hre hostí nebolo citeľne vidieť, že by chceli početnú výhodu využiť. Nemali na to strategické ani fyzické dispozície. Pred bránku domácich sa hrnuli zväčša platonicky. I keď niekoľko svetlých momentov bolo na ich hre vidieť najmä v strede pola. V útoku ale hrýzť nedokázali. Naopak, domáci hru držali pod kontrolou a hráčom z Hodov dopriali ešte nepríjemný pocit tretieho gólu v ich sieti. Do záveru si stav "postrážili" a súperovi už nedovolili nič podstatné.

Góly: 28. minúta Peter Hrebík, 32.minúta Zoltán Legner, 61.minúta Samuel Ščípa.

ŽK: Braun, Vrábel.  ČK: Braun.

FK Veča: Patrik Hátas, Michal Bachratý, Zoltán Legner, Samuel Ščípa (69.min Marek Sokol), Martin Barus (C), Martin Vyskoč, Peter Hrebík, Tomáš Pál (19.min Ondrej Hanko), Milan Braun, Ladislav Vencel, Tomáš Prílepok.

Miro Demín