Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 01.07.2016 - 10:16  //  aktualizácia: 01.07.2016 - 10:18  //  zobrazené: 4548

V Šali budú opäť siláci

Milí priatelia, priaznivci silového športu,

 

dovoľte nám pozvať Vás dňa 9. júla 2016 na 2. medzinárodný ročník súťaže Strongman-Strongwoman Šaľa 2016, ktorý sa bude konať na amfiteátri v Šali. 

Tak ako minulý rok, aj tentokrát sa môžete tešiť na zaujímavé silácke disciplíny a vynikajúce výkony našich súťažiacich – žien i mužov.

Sme veľmi radi, že aj tento rok prijal naše pozvanie moderovať toto stretnutie náš český kamarát, skvelý zabávač-moderátor Robert Rosenberg, ktorého si mnohí určite pamätáte z minulého roka.

Zároveň nám dovoľte predstaviť aj druhého moderátora, ktorý svojimi vlastnými skúsenosťami a poznatkami predstaví vám divákom - našim fanúšikom, jednotlivé disciplíny. Nie je ním nik iný ako vynikajúci český športovec – Strongman&Powerlifter - Jiří Tkadlčík - ktorý v tomto silovom športe dokazuje svetu SILU svojou vytrvalosťou, disciplínou a tým prvenstvá – čoho dôkazom je aj čerstvé obhájenie titulu na súťaži Strongman-ov v kategórii do 105kg Arnold Classic v Austrálii a Afrike.

Naše poďakovanie patrí najmä mestu Šaľa, ktoré nám opäť umožňuje zorganizovať akciu na peknom kultúrnom mieste a zároveň veľká vďaka patrí aj sponzorom, ktorí svojou podporou prispeli k uskutočneniu a realizácii tejto súťaže už po druhýkrát. Sú nimi:

Fit Plus – „Našim zákazníkom poskytujeme kompletný, odborný servis posilňovacích strojov a kardio zariadení na domáce využitie značiek Life Fitness, Nordictrack, Pro-Form, Body Solid, Harbinger. Sme výhradným distribútorom pre Slovenskú republiku a predajcom výživových doplnkov značiek Weider, Olimp, Max Muscle, Aone, Body Attack a iných. Zariaďujeme tiež fitness centrá profesionálnymi zariadeniami značiek Life Fitness a Hammer Strenght. Veľmi nás teší, že sa rady spokojných zákazníkov každým dňom rozrastajú, a budeme aj naďalej robiť všetko pre to, aby sme vám pomáhali dosahovať stanovené ciele.“

Link: https://www.fitplus.sk/

STAVEBNINY LVH - ponuka služieb v oblasti predaja stavebného materiálu a príslušenstvo od renomovaných výrobcov z celej Európy, seriózny a ústretový prístup, odborné poradenstvo, nízke ceny.

Link: http://lvh.sk/

H&K - Kompletná realizácia plochých striech s použitím PVC fólie, hydroizolácie striech, altánkov, garáží. Zámočnícke a kováčske práce na zákazku, stavebná činnosť.

Link: http://www.holasek-kmeto.sk/

Jasplastik-SK - Lisovanie plastov, lakovanie plastov, výroba polystyrénu, montáž ...  Link: http://jasplastik.sk/

a ďalší ...