Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 10.07.2020 - 11:25  //  aktualizácia: 10.07.2020 - 11:28  //  zobrazené: 1027

Súčasné opatrenia v Domove dôchodcov v Šali sa zatiaľ nemenia

Vzhľadom k tomu, že sa situácia na Slovensku ohľadom šírenia ochorenia COVID-19 zhoršuje, v pondelok 13. júla 2020 bude opäť zasadať Ústredný krízový štáb a na základe výsledkov z tohto rokovania, bude aj mesto Šaľa verejnosť informovať v prípade, že nastanú nejaké zmeny opatrení v Domove dôchodcov v Šali.

Momentálne sa uvoľnenia a opatrenia, ktoré platia v súčasnosti  v Domove dôchodcov v Šali nemenia. Aj napriek tomu je však veľmi dôležité naďalej pristupovať k týmto uvoľneniam veľmi opatrne, nakoľko sa v Domove dôchodcov v Šali nachádzajú ľudia, ktorí sú najviac ohrozenou skupinou. Je potrebné byť obozretní a zodpovední, aby sa riziko nákazy u tejto skupiny ľudí nepodcenilo. Pevne veríme, že klienti a aj rodinní príslušníci budú naďalej v záujme ochrany rešpektovať opatrenia, ktoré boli ustanovené s ohľadom na podmienky a možnosti zariadenia.

O ďalších kontrétnych podmienkach  a prijatých opatreniach vzhľadom na aktuálnu situáciu ohľadom šírenia sa infekcie, budeme verejnosť a rodinných príslušníkov priebežne informovať.

(DH)