Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 16.01.2023 - 13:26  //  aktualizácia: 16.01.2023 - 17:02  //  zobrazené: 6143

Magický reprezentačný ples mesta Šaľa

Vynovené priestory Kultúrneho domu v Šali sa v piatok premenili na magický priestor. V tomto duchu sa totiž niesol 28. ročník reprezentačného plesu mesta Šaľa.

Po dvojročnej prestávke sa kultúrny dom opäť naplnil krásnymi dámami v róbach a pánmi v smokingoch. Výzdoba a celý program sa niesli v magickom duchu. "Pretože piatok padol na 13.-teho a keďže 13. je taký magický dátum, tak sme to tak poňali ako magickú noc," vyjadrila sa Mária Šeboková, kultúrna referentka MsKS v Šali pre regionálnu televíziu. „Mali sme už rôzne témy – ľadové kráľovstvo, československý ples, teraz sme sa pre ten magický dátum rozhodli práve pre ten dátum, že je piatok 13.-teho. Ďalšia „magická“ vec je, že ples máme po prvýkrát v zrekonštruovaných priestoroch. Hostí to veľmi potešilo,“ povedal primátor mesta Jozef Belický. 

Tanečný parket otvorili tanečníci zo skupiny Mask Busters a Tanečnej školy Viva. Hostí zabávala kapela The Great Voices, DJ Norman, večerom ich sprevádzal Karol Csino. Prítomných potešila svojou hudbou aj cigánska kapela Zsolta Mezeia. „Máme obrovskú radosť, že po dvoch rokoch sme sa mohli stretnúť a potešiť sa viac životu než sme mali príležitostí za ostatný čas – po tých náročných problémoch, ktoré máme za sebou a ktoré sa nám podarilo len spoločne prekonať. Myslím si, že z ľudí teraz vykukla radosť. Tanec s rúškami, to by nebolo ono,“ dodal s úsmevom primátor mesta. Na hostí čakala okrem zábavy aj bohatá tombola a k magickej, tajomnej atmosfére prispel určite aj Peter Šesták svojimi kúzlami.

 

(ek, foto: M. Pospiš)