Domov   >  Kino
publikované: 18.12.2023 - 09:39  //  aktualizácia: 18.12.2023 - 10:32  //  zobrazené: 607

Šťastné a krvavé, AQUAMAN a stratené kráľovstvo, Vtáci sťahováci

Program kina (20.12. - 22.12.2023)

 

Streda 20:00 Šťastné a krvavé

Žáner: Horor, Komédia

Po zdedení strýkovho majetku v Nórsku sa Bill a jeho rodina presťahujú do nového domova so snom premeniť nehnuteľnosť na penzión s raňajkami. Rodina sa snaží sa rodina prispôsobiť “novému” škandinávskemu štýlu života. Plány im však skríži malý stodolový škriatok, ktorého objavil syn Lucas. Existujú pravidlá ako dosiahnuť, aby bol stodolový škriatok šťastný, ale keď tieto pravidlá nedodržíte, tak vtedy sa začnú diať veci... Vtedy hlavne neotvárajte dvere do stodoly. Táto podmanivá nórska hororová komédia spája Martina Starra (SILICON VALLEY) a Kjetil Omberg (DEAD SNOW 1 & 2, THE TRIP) pod vedením Magnusa Martensa "Vnímam to ako žánrovú zmes: sčasti horor, sčasti komédia ale stopercentne vianočný film. Mojím zámerom bolo natočiť veľmi zábavný film, ktorý je dokonalým mixom strachu a komédie, charakterových postáv a rodinnej atmosféry," hovorí režisér. (Magicbox)

 

Štvrtok 20:00 AQUAMAN a stratené kráľovstvo- slovenské titulky

Piatok 20:00 AQUAMAN a stratené kráľovstvo-slovenský dabing

Žáner: Akcia, Fantasy

Black Manta, stále poháňaný potrebou pomstiť smrť svojho otca, sa nezastaví pred ničím, aby Aquamana raz a navždy porazil. Tentoraz Black Manta ovláda silu mýtického Čierneho trojzubca, ktorý uchováva starodávnu a zákernú silu. Aby ho porazil, Aquaman sa obráti na netradičného spojenca - svojho uväzneného brata Orma, bývalého kráľa Atlantídy. (Continental film)

 

Piatok 17:30 Vtáci sťahováci

Žáner: Animák

Po Mimoňoch, spievajúcich zvieracích hviezdach a maznáčikoch s tajným životom nám štúdio Illumination predstavuje ďalších hrdinov, ktorých si zamilujete. Pozývame vás na vzrušujúci let do neznáma v príbehu o kačacej rodine, ktorá zatúži po nevídanom dobrodružstve. Pokiaľ nevystrčíte päty z domu, nič sa vám nestane. To je v skratke životná filozofia kačacieho otca Mallarda, ktorý svoju manželku Pam a ich dve deti neustále presviedča o prednostiach ich domáceho rybníka, za ktorým sa nachádza len divočina a nebezpečenstvo. Pam je však unavená z jednotvárneho života a želá si, aby jej dospievajúci syn Dax a dcéra Gwen zažili, to po čom ona sama túži. Pozrieť sa do sveta a zažiť neobyčajné putovanie po nádherných miestach. Po tom, čo na ich rybníku pristane sťahovavá kačacia rodinka s napínavým príbehom o ďalekých miestach, padne rozhodnutie. Napriek otcovým protestom sa celá rodina vydá z idylického amerického vidieka na exotickú Jamajku! Znie to skvelo, pokiaľ by však hneď na začiatku cesty neurobili kačací hrdinovia zásadnú chybu. Vybrali sa opačným smerom. A tak ich krídla zanesú do džungle mesta, ktoré nikdy nespí, New Yorku. Tu ich samozrejme čakajú dobrodružstvá na každom kroku, vrátane tých, ktoré by si najradšej odopreli (napríklad nedobrovoľná návšteva kuchyne reštaurácie, kde je vyhláseným jedlom kačica na pomarančoch). Keď ste zohratá rodina, ktorá za každých okolností ťahá za jeden povraz, máte šancu zvládnuť nástrahy najväčšieho mesta. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/