Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 11.10.2021 - 15:10  //  aktualizácia: 11.10.2021 - 15:42  //  zobrazené: 1630

Policajti chytili ďalšieho hriešnika

Policajti majú ďalší úspech – alebo ďalší hriešnik ďalší neúspech. Obyvateľ Rímskej ulice vo Veči vyhodil odpady z rekonštrukcie bytu do kontajnerov na sídlisku. Obyvateľ mal "cit" pre triedenie odpadu - kachličky skončili v komunále aj v plaste. Policajti mu dali malé „školenie“, za čo si hriešnik aj zaplatil „školné“ v podobe pokuty.  

V sobotu sa obyvateľ Rímskej ulice zbavil drobného stavebného odpadu po svojom – vyhodil kachličky a rôzne odpady z rekonštrukcie do kontajnerov na sídlisku. Za svoju chybu zaplatil viac ako by zaplatil na zbernom dvore za legálne odovzdanie odpadu. Zberný dvor je obyvateľom k dispozícii šesť dní v týždni. Veľkorozmerný nábytok či elektroodpad môžete na zbernom dvore odovzdať zdarma, poplatok sa účtuje len za stavebný odpad.

Za posledný týždeň je to už druhý prípad, ktorý naši policajti odhalili aj vďaka vašej súčinnosti.  Prosíme obyvateľov, že ak sú svedkami podobných prehreškov, aby neváhali a dali nám o nich vedieť. Najlepšie mestskej polícii na telefónnom čísle 159. Nežiadame nikoho o „bonzáctvo“. Žiadame vás len o vytvorenie čistejšieho okolia, ktoré vieme dosiahnuť len spoločnými silami. Druhou stránkou takéhoto nezodpovedného konania jedinca je, že zaň v konečnom dôsledku zaplatíme všetci. Vďaka za súčinnosť.

 

(ek, foto: obyvateľ)