Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 08.12.2020 - 13:39  //  aktualizácia: 08.12.2020 - 14:02  //  zobrazené: 2133

Mikuláš v Domove dôchodcov v Šali

Mikuláš chodí nielen za detičkami, ale aj za našimi seniormi. Svojim príchodom potešil klientov Domova dôchodcov v Šali. Mikuláš prišiel v sprievode anjela a čerta a aby toho nebolo málo, tak aj v sprievode detičiek z MŠ 8. mája. Tie samozrejme kvôli prísnym opatreniam nevstúpili do zariadenia, ale cez okná seniorom popriali krásneho Mikuláša a zaspievali im veselé pesničky. Radosť v očiach našich seniorov, ale aj detičiek stála za to.

Keď sa detičky vrátili naspäť do škôlky, v jedálni Domova dôchodcov v Šali sa objavil ďalší Mikuláš, taktiež v sprievode anjela a čerta. Hlavnú úlohu v tomto prípade zohrali zdravotné sestry domova. Každý klient dostal balíček plný sladkostí a ovocia. Keďže sa v domove nachádzajú aj klienti s cukrovkou, pre týchto klientov bol samozrejme pripravený balíček pre diabetikov. ,,Myslím, že čert tento rok nebude mať veľa práce, pretože všetci klienti sú v tejto ťažkej dobe veľmi disciplinovaní. Chcem sa veľmi pekne poďakovať aj detičkám z MŠ 8. mája, že našim klientom pripravili krásny program. Aj keď sa s nimi osobne nemohli stretnúť, mohli sa vidieť len cez okno, bolo to krásne a dojemné. Určite to našim klientom urobilo radosť. Taktiež ďakujem aj pani učiteľkám a pani riaditeľke materskej školy,“ hovorí riaditeľka Domova dôchodcov v Šali Janka Hušvétyová.

Domov dôchodcov v Šali sa v týchto dňoch teší aj z krásnych masážnych kresiel. Kreslá môžu využívať klienti domova a sú vhodné na masírovanie celého tela.

(DH)