Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 02.02.2022 - 10:02  //  aktualizácia: 02.02.2022 - 10:19  //  zobrazené: 2508

KLZISKO: otváracie hodiny od februára

Naše klzisko na zimnom štadióne sa nám darí naplno prevádzkovať počas celej sezóny. Počasie korčuľovaniu stále praje a aj protipandemické opatrenia sa oproti decembru zmiernili. Od februára sa menia víkendové otváracie časy.

Mnohí sa pýtajú, či je stále potrebná registrácia k tomu, aby sa na kzisko dostali. V súčasnosti platí na klzisku režim OTP, čiže očkovaný, testovaný, prekonaný a kapacita klziska je obmedzená na 120 ľudí. Tento počet však dovoľuje ľuďom užiť si ľad do takej miery, že sa pred bránou zimného štadióna už nevytvárajú rady a na ľad sa dostane každý. Skúsenosti hovoria o tom, že počas pracovných dní nie je potrebná registrácia. Počas víkendu je mierne zvýšený záujem, ale za posledné obodbie sa nestalo, že by sa niekto na klzisko nedostal. Ak chcete mať istotu, že sa na ľad dostanete, odporúčame registráciu deň vopred. 

Ľad využívajú okrem verejnosti naplno aj deti a mládež z hokejových klubov, rýchlokorčuliari a v neskorších večerných hodinách patrí ľad väčšinou pánom. Sme radi, že klzisko vieme počas tejto sezóny, aj napriek počiatočným "korona ťažkostiam" užiť naplno. Kvôli protipandemickým opatreniam mesto počas celej sezóny nevyberalo vstupné.

 

(ek)