Domov   >  Kino
publikované: 04.09.2023 - 13:36  //  aktualizácia: 04.09.2023 - 14:37  //  zobrazené: 799

Equalizer 3: Posledná kapitola, Vražedná jazda, Nikdy nehovor nikdy, Mníška 2, Bocian Riško 2, Moja tučná grécka svadba 3

Program kina (6.9.-10.9.2023)

 

Streda a sobota 20:00 Equalizer 3: Posledná kapitola

Žáner: Triler, Akcia, Krimi

Odkedy sa Robert McCall (Denzel Washington) vzdal života v elitnej špeciálnej jednotke, snaží sa odčiniť strašné veci, ktorých sa v minulosti dopustil, a nachádza zvláštnu útechu v službe spravodlivosti v mene utláčaných. Keď sa prekvapivo udomácni v južnom Taliansku, zistí, že jeho novým priateľom strpčujú život miestni zločineckí bossovia. Udalosti však naberú smrteľný spád a McCall vie, čo musí urobiť: stať sa ochrancom svojich priateľov a postaviť sa proti mafii. (ITA film)

 

Štvrtok 20:00 Vražedná jazda

Žáner: Triler

Keď sa spojí 96 hodín s Nebezpečnou rýchlosťou, vznikne z toho nový akčný triler s názvom Vražedná jazda, v ktorom si hlavnú úlohu zahral Liam Neeson. Bankový biznismen vezie svoje deti do školy a počas jazdy mu tajomný hlas v telefóne oznámi, že jeho auto je plné výbušnín. Nesmie z neho vystúpiť, inak auto vybuchne, a zároveň sa musí riadiť pokynmi neznámeho volajúceho. Začínajú sa pekelné preteky s časom. (Bontonfilm)

 

Piatok 17:30 Nikdy nehovor nikdy

Žáner: Romantický, Komédia

Naďu (Tereza Kostková) a Petra (Tomáš Maštalír) stretávame v čase rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou Lenkou (Lenka Krobotová) ochladol dlhým odlúčením kvôli jej práci na misiách v Afrike. Nadin manžel Viktor (Marek Majeský) sa pre zmenu opäť raz „zamiloval“ do mladšej ženy. Nevinná zrážka áut Nade a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote. Naďa popri práci učiteľky vedie aj hodiny jogy. Peter je po viacerých zdravotných problémoch s chrbticou nútený zmeniť svoj životný štýl a práve joga mu má v tom pomôcť. Peter spoznáva Naďu v jej prirodzenom prostredí a ich vzájomné sympatie sa začínajú prehlbovať. Do rodiaceho sa vzťahu však vstupujú nielen ich deti (2 + 2), ale o slovo sa prihlásia aj bývalí partneri. Začína sa tak bláznivá jazda dvoch neúplných rodín, ktorá bude výzvou nielen pre našich hlavných hrdinov, ale aj pre ich blízkych... pretože VŠETKO SA MÔŽE STAŤ. (Bontonfilm)

 

Piatok 20:00 a sobota 17:30 Mníška 2

Žáner: Horor

1956 – Francúzsko. Kňaz je zavraždený. Zlo sa šíri. Pokračovanie celosvetového hitu sleduje sestru Irene, ktorá sa opäť stretáva zoči-voči s Valakom, démonom mníšky. (Continental film)

 

Nedeľa 17:00 Bocian Riško 2

Žáner: Animovaný

 

Malý vrabčiak Riško stále žije so svojou rodinkou bocianov, ktorá ho vychovala. Tak ako každý rok sa chystajú prezimovať pri Veľkom jazere v severnej Afrike, a Riško sa teší, že tento rok po prvýkrát povedie celý bocianí kŕdeľ práve on. Lenže rada starších mu to nedovolí, čo odvážneho vrabčiaka nahnevá a rozhodne sa letieť na vlastnú päsť. Dostane sa do ďalekého púštneho mesta, kde stretne vrabčicu Samiu a jej kamarátov, ktorých drží v zajatí chamtivý páv Zamano. Jediný spôsob, ako ich môže zachrániť, je vyriešiť hádanku a nájsť Veľký Klenot, ktorý už Zamano a jeho služobníci veľmi dlho hľadajú. (Forum film)

 

Nedeľa 20:00 Moja tučná grécka svadba 3

Žáner: Komédia

Hrdinovia legendárnej romantickej komédie o tom, aké ťažké je byť Grékom v Amerike, sa vracajú, aby vám ukázali, aké ťažké je byť Američanom v Grécku. Toula, spolu s celou rodinou cestuje do krajiny svojich predkov, aby splnila posledné želanie svojho otca. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vsupenky si môžete zakúpiť onlilne na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/