Domov   >  Kino
publikované: 29.07.2019 - 10:13  //  aktualizácia: 29.07.2019 - 10:48  //  zobrazené: 1788

Začiatok augusta v našom kine!

FK: RODINNÉ ŠŤASTIE (vstupné: 1€)
31. 7. 2019 - 20:00

Keď vás okolnosti donútia ubytovať príbuzných u seba doma nie je to práve med lízať. Stačí chvíľka a jeden je podráždený, druhý ukrivdený a tretí vám závidí auto. S pribúdajúcim počtom dní strávených v jednom byte graduje táto výbušná situácia do sledu vtipných, dramatických aj absurdne banálnych historiek až sa nakoniec ukáže, že toho, kto vám najviac liezol na nervy, máte vlastne veľmi radi. Živo a autenticky vykreslené rodinné stretnutie maďarský režisér Szabolcs Hajdu, ktorý si v snímke zahral aj so svojou ženou a deťmi a z 51. ročníka MFF Karlovy Vary si právom odniesol ako cenu za najlepší herecký výkon, tak aj hlavnú cenu festivalu za najlepší film.
Trailer k filmu:

 

RÝCHLO A ZBESILO: HOBBS & SHAW
1., 2. 8. 2019 - 20:00

Keď sa títo dvaja postavili prvýkrát tvárou v tvár vo filme Rýchlo a zbesilo 7, bola z toho nenávisť na prvý pohľad. Predĺžená ruka spravodlivosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zbehnutý agent britskej tajnej služby Deckard Shaw (Jason Statham) boli proti svojej vôli nakoniec donútení spolupracovať a napriek nekonečnej averzii sa im to celkom podarilo. Aj preto by ich nemalo zaskočiť, že dostali spoločnú zákazku, nájsť a zneškodniť tajnú britskú agentku, ktorá údajne zbehla do nepriateľského tábora. Shaw má v tejto operácii celkom jasnú motiváciu, pretože ich spoločným cieľom je jeho mladšia sestra Hattie (Vanessa Kirby). Povedané slovami klasika, všetko je však úplne inak, čo Hobbs aj Shaw zistia hneď potom, ako ju nájdu. Hattie sa totiž na vlastnú päsť pokúsila zastaviť istého pána Brixtona (Idris Elba), ktorý usiluje o vyhladenie polovici ľudstva, a zobrala mu niečo, čo k tomu súrne potrebuje. A pretože Brixton má materiálnu a prekvapivo aj fyzickú prevahu, musí vziať Hobbs aj Shaw nohy na plecia. Naháňačka vedie cez upršaný Londýn, rádioaktivitou zamorené okolie Černobylu až na Hobbsovu rodnú Samou v Polynézii. Avšak ani tu nie sú pred niektorými ľuďmi v bezpečí.
Trailer k filmu:

 

ČAROVNÝ PARK (vstupné: 2€)
2. 8. 2019 - 13:30

Šikovné dievčatko June postavila ten najúžasnejší zábavný park na svete. Vo svojej fantázii. Ale čo ak takýto raj atrakcií naozaj existuje? Čarovný park je animák plný adrenalínu, ktorý otvára brány deťom, ktoré sa neboja snívať.
Vymýšľať atrakcie, aké svet ešte nevidel, je pre June a jej mamičku ta úplne najlepšia zábava. Vo svojej predstavivosti vysnívali čarovný park, v ktorom všetky tie dych berúce a fyzikálne zákony popierajúce atrakcie riadia hovoriace zvieratká s veľmi vyhranenou osobnosťou. Napríklad ochranku tu robí dikobraz, ktorý sa všetkého bojí a v strese nekontrolovane vystreľuje svoje pichliače, o údržbu sa starajú dva vtipné bobry a tak by sa dalo pokračovať ďalej.
Trailer k filmu:

 

LABKOVA PATROLA 
3. 8. 2019 - 18:00

Neohrozená Labková patrola totiž zažije svoje najnovšie a špeciálne dobrodružstvo v kinách na veľkom plátne. Chlapec Ryder a jeho psí záchranársky tím predstavia výnimočné dlhé epizódy, v ktorých bude mať svoje miesto a dôležitú úlohu každý z členov skupiny a jeho zvláštne schopnosti. Teda požiarnik Marshall, technik Rubble, policajt Chase, mechanik Rocky, vodný záchranár Zuma i letecká záchranárka Skye. Labková patrola má vždy správny smer a vždy nájde riešenie. Nech sa stane čokoľvek, Ryder a labkový tím nakoniec vždy zachránia situáciu. Už žiadny plač a žiadna zlosť, Patrola má na všetko liek. Labková patrola je jedným z najväčších detských hitov súčasnosti. A to nielen v televízii a na internete. Predajcovia hračiek, tričiek alebo školských pomôcok hlásia, že najväčší úspech majú práve veci s potlačou a motívom Labkovej patroly. A ak niečo milujú deti, majú to radi aj rodičia. Labkovú patrolu preto milujú všetci. Labková patrola. . .!
Trailer k filmu:

 

IBIZA
3. 8. 2019 - 20:00

Christian Clavier, známy z divácky úspešnej francúzskej komédie „Čo sme komu urobili?“, je ideálnym tatkom na poriadnu párty a vďaka nemu dostáva filmový žáner „zničené prázdniny“ úplne nový rozmer. Ibiza je určená všetkým fanúšikom bláznivých dovolenkový
Philippe a Carole sa spoznali len nedávno. Obaja sú rozvedení. Sú do seba až po uši zamilovaní a Philipe urobí čokoľvek, aby si na svoju stranu získal Carolinine deti, ktoré z neho nie sú celkom také nadšené ako ona. Jej synovi preto navrhne, že pokiaľ spraví maturitu, môže vybrať letnú dovolenku on. A... hurá na Ibizu! Philipova predstava o pohodovej rodinnej dovolenke na vidieku sa rýchlo vytratí, pretože nastal čas nabrať silu na najdivokejšiu jazdu jeho života.
Trailer k filmu:

 

DETSKÁ HRA
4. 8. 2019 - 20:00

Kultová vraždiaca bábika Chucky sa vracia do kín! Matka dáva svojmu synovi detskú bábiku na narodeniny, nevediac o jeho zlovestnejšej povahe.
Trailer k filmu:

Viac informácií o programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!