Domov   >  Kino
publikované: 18.11.2019 - 11:08  //  aktualizácia: 18.11.2019 - 13:06  //  zobrazené: 2213

Týždeň plný veľkolepých filmových noviniek!!!

BITKA O MIDWAY
20. 11. 2019- 20:00

Krátko po japonskom útoku na Pearl Harbor počas druhej setovej vojny nastáva ďalší zlomový moment v Tichomorí. Námorníctvo USA opäť čelí početnejším a silnejším útočiacim japonským lietadlovým lodiam. Začína bitka o Midway, ktorá významne ovplyvní priebeh druhej svetovej vojny.
Trailer k filmu:

 

SNOW FILM FEST 2019
21. 11. 2019 - 18:00

Každý rok od októbra do decembra do viac ako 200 českých a slovenských miest prináša Snow Film Fest tie najlepšie filmy o zimných športoch z celého sveta, aj z domácej produkcie Pravidelne sa môžete tešiť na celovečerné pásmo špičkových filmov o extrémnom lyžovaní, zimnom lezení, snowbordingu, snow-kitingu a ďalších zimných radovánkach. Snow Film Fest je zimný "brat" festivalu Expedičná kamera a spolu sú najväčšou akciou svojho druhu v Českej republike a u nás. Premietané filmy: - Queen Maud Land - Onekotan - Ice and Palms - Surfer Dan - Střípky ze života horolezce - Můj Svět.

 

ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 2
22. 11. 2019 - 17:30
23., 24. 11. 2019 - 16:00

Elsa, Anna, Olaf, Kristoff a Sven v dlhoočakávanom pokračovaní úspešnej animovanej komédie štúdia Disney. Prečo sa Elsa narodila s magickými schopnosťami? Odpoveď na túto otázku ju láka, zároveň však ohrozuje jej kráľovstvo. Spolu s Annou, Kristoffom, Olafom a Svenom sa vydávajú na pozoruhodnú a nebezpečnú cestu. Vo filme Ľadové kráľovstvo sa Elza obávala, či jej schopnosti nie sú pre svet príliš mocné a nebezpečné. V Ľadovom kráľovstve 2 musí dúfať, že sú dostatočné...
Trailer k filmu:

 

CHARLIEHO ANJELI 
22. 11. 2019 - 20:00

Keď inžinierka Elena zistí, že technológiu, ktorú vyvíjala, chce jej šéf predávať ako zbraň, rozhodne sa mu postaviť. Obráti sa na Charlieho anjelov, aby jej pomohli a stane sa jednou z nich. Talentované, akčné a zvodné špiónky spolu musia zachrániť svet pred novou hrozbou, pričom dôverovať môžu jedine sebe a svojim schopnostiam.
Trailer k filmu:

 

MALÁ RÍŠA
23. 11. 2019 - 18:00

Nová slovenská romantická dráma s medzinárodným hereckým obsadením.
Mladá Eva pracuje v továrni arogantného zbohatlíka Bara, aby sa uživila, kým sa jej manžel vráti z vojny. Ten jedného dňa dezertuje a vracia sa domov s nádejou, že všetko bude tak, ako predtým. Do dediny však nečakane prichádza aj záhadná Cat, ktorá pozná jeho minulosť a pre vlastné prežitie je schopná urobiť skutočne všetko.
Trailer k filmu:

 

LE MANS´66
23. 11. 2019 - 20:00

Strhujúci príbeh o tom, ako konštruktér aut Carroll Shelby a britský pilot Ken Miles postavia pre automobilku Ford revolučné závodné auto, aby mohli zvíťaziť nad Enzom Ferrarim v závode 24 Le Mans v roku 1966. Držiteľ Oscara Matt Damon a Christian Bale vo filme Na plný plyn, ktorý je inšpirovaný skutočným príbehom.
Trailer k filmu:

 

VLASTNÍCI
24. 11. 2019 - 18:00

Komédia pre tých, čo to nezažili. Dráma pre tých, ktorí tým žijú.
Mnohí majitelia bytov to poznajú z vlastnej skúsenosti. Hrdinami filmu Vlastníci sú totiž práve majitelia. Majitelia bytov v staršom činžovom dome, ktorí sedia na domovej schôdzi a pokúšajú sa o nemožné. Vyriešiť vo vzájomnej zhode problémy týkajúce sa správy ich domu…Sú medzi nimi rojkovia jednajúci v prospech celku, vypočítaví prospechári či rafinovaní manipulátori, ale aj ľudia stratení v pocitoch vlastnej bezvýznamnosti. A títo všetci sa musia nakoniec dohodnúť. Pani Záhradková /Tereza Ramba/ s manželom /Vojta Kotek/ romanticky túžia spoločnými silami dom zachrániť a novomanželia Bernáškovci /Jiří Černý, Mária Sawa/ sa nadšene k nápadu pripájajú. Pani Roubíčková /Klára Melíšková/ pedantne priebeh schôdze kontroluje a zaznamenáva, pani Horvátová /Dagmar Havlová/ všetko iniciatívne komentuje. Naivný pán Švec /David Novotný/ na schôdzi zastupuje svoju mamičku. Pani Procházková /Pavla Tomicová/, zastupovaná pánom Novákom /Ondřej Malý/, hľadá spôsoby ako by svoj majetok zveľadila a pán Nitriansky /Andrej Polák/ zase veľmi túži po podkroví. Pan Kubát /Jiří Lábus/ dôsledne sabotuje každé rozhodnutie a v úzadí číhajú ešte bratia Čermákovci /Kryštof Hádek a Stanislav Majer/. Len starý pán profesor Sokol /Ladislav Trojan/ zatiaľ mlčí…. Jiří Havelka sa inšpiroval vlastnými zážitkami z domových schôdzí vlastníkov bytov a divákom odkazuje: „Môj film je komédia. A myslím, že pre všetky vekové kategórie a pre voličov všetkých politických strán. Snáď je tam celé dnešné spektrum. Ideálne by teda bolo v kine sa zabaviť a dúfať, že „peklo sú tí druhí“."
Trailer k filmu: 

 

AMNESTIE
24. 11. 2019 - 20:00

Film AMNESTIE sa okrem príbehu troch rodín zasiahnutých komunistickou perzekúciou, venuje aj vzbure väzňov v Leopoldove, ktorá si vyžiadala vojenský zákrok. Vzbure predchádzali široké amnestie Václava Havla, ktoré udelil v januári 1990, len pár dní po svojom zvolení za československého prezidenta. Snímka vzniká v dielni produkčnej spoločnosti Azyl Production v koprodukcii s RTVS, HomeMedia Production a českou produkčnou spoločnosťou Endorfilm. Predlohou k filmu bola kniha Radovana Dunaja Amnestia, ktorá rozpútala peklo. Režisérom snímky je Jonáš Karásek v spolupráci s kameramanom Tomášom Juríčkom a producentom, scenáristom Marošom Hečkom. Táto trojica je vo filmovom prostredí známa okrem mnohých sólových projektov aj vďaka úspešnému filmu Kandidát.
Trailer k filmu:

Viac informácií o programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!