Domov   >  Kino
publikované: 30.04.2019 - 12:25  //  aktualizácia: 03.05.2019 - 08:15  //  zobrazené: 1713

Prvomájový týždeň v našom kine

V prvý májový týždeň pritancujú do nášho kina rôzne filmové novinky, ale i kasové trháky. 

ZAMILOVANÁ GLORIA
2. 5. 2019 (štvrtok) - 20:00

Gloria je rozvedená päťdesiatnička s už dospelými deťmi a nudným kancelárskym životom. Po večeroch sa však rada odviaže v klube na tanečnom parkete, kde raz stretáva Arnolda. Gloria sa doňho nečakane zamiluje a po rokoch opäť zažíva radosti i strasti nového ľúbostného vzťahu, ktorý ju ovplyvní viac, než je ochotná si priznať.
Trailer k filmu:

 

CHROBÁČIKOVIA 2: ĎALEKO OD DOMOVA
3., 4. 5. 2019 (piatok, sobota) - 17:30

Pred príchodom zimy si hmyzie rodinky musia spraviť zásoby na zimu. Preto keď padne prvá snehová vločka vyhlásia pohotovosť a spoločne sa vyberú hľadať zásoby do komory. Musia byť dobre pripravené, nakoľko zima trvá dlho a chrobáčie rodinky potrebujú prežiť toto dlhé zimné obdobie v teple a s plnými bruškami. Počas tejto „zásobovacej“ akcie - sa stane veľká nehoda. Jedna malá lienka nedopatrením spadne do krabice. A tá je odoslaná na ďalekú cestu, ktorej cieľom je krásny a farbami hrajúci ostrov Karibik. Chrobáčikovia nelenia a rozhodnú sa lienku zachrániť. Vytvorí sa záchranná čata z lienky, čierneho mravca a pavúka a záchranárske družstvo je pripravené. Nový svet, nové stretnutia a nové dobrodružstvá môžu začať! Len aby prišli včas...
Trailer k filmu:
 

 

AVENGERS: ENDGAME
3. 5. 2019 (piatok) - 20:00

Po ničivých udalostiach v Avengers: Infinity War (2018) je vesmír v ruinách. S pomocou zostávajúcich spojencov sa Avengers znova zhromaždia, aby odvrátili akcie Thanosa a obnovili poriadok vo vesmíre.
Trailer k filmu:

 

BEACH BUM
4., 5. 5. 2019 (sobota, nedeľa) - 20:00

Takto provokatívny, jedinečný, nekompromisný a pritom zábavný filmový žúr tu už dlho nebol. The Beach Bum natočilo neposlušné dieťa Hollywoodu Harmony Korine, ktorého celá tvorba je všetko možné, len nie obyčajná, a divákov nikdy nenechá len tak v pokoji. Jeho filmy sú rovnako zbožňované ako nenávidené, a rovnaký osud pravdepodobne čaká aj The Beach Bum. Príbeh spisovateľa, ktorý je stále zhúlený, žije podľa svojich vlastných pravidiel a striedavo brázdi Miami v luxusnom športiaku alebo sa fláka po pláži s bezdomovcami. Tak trochu ako keby sa Big Lebowski bratov Coenovcov posunul smerom ku Strachu a hnusu v Las Vegas Terryho Gilliama. Hlavný hrdina (Matthew McConaughey) vyzerá ako plážový povaľač, správa sa ako plážový povaľač a zo všetkého najviac to aj je plážový povaľač a vagabund. Večne je pod vplyvom čohokoľvek omamného, ​​čo je práve po ruke, a žije vo veľkom štýle mimo akýchkoľvek pravidiel. Životom prechádza podľa vlastne vytvorených pravidiel a hovorí si Moondog. K tomu je ale básnik a je až nechutne bohatý. Občas si na to dokonca spomenie, rovnako ako na to, že má dcéru a ženu (Isla Fisher), ktorá ho miluje a súčasne podvádza so slávnym Snoop Doggom. Moondog sa potáca a svoje neuveriteľné eskapády vyvádza rovnako tak na ulici ako na luxusných večierkoch. Po jednom z nich narazí autom do stromu a musí ísť na odvykačku. Lenže tam nie je žiadna zábava a už vôbec tam nie sú drogy, ani poriadny alkohol, preto radšej utečie. Vďaka nehode príde o všetko. Ostáva ale v pohode a pritom stále niečo píše.
Trailer k filmu:

 

NEBEZPEČNÉ CITY
5. 5. 2019 (nedeľa) - 18:00

Eszter sa strasti tínedžerského veku pokúša prekonať vo svete máng. Svojich rovesníkov sleduje s akýmsi nadhľadom, od nich je pre ňu omnoho dôležitejší zvýšený záujem, ktorý jej prejavuje jej profesor angličtiny. Keď učiteľ náhle opustí školu, s Eszter to vážne zamyká, stráca zem pod nohami. Musí sa vnoriť do sveta svojich rovesníkov, vyrovnať sa so všetkými ich problémami, ako je márnomyseľnosť a rôzne citové výkyvy. Film „Nebezpečné city“ je prvým maďarským tínedžerským thrillerom o láske, ktorá sa stáva obeťou online stalkingu, plného vzrušujúceho napätia.
Trailer k filmu:

 

Tešíme sa na vás!