Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 16.03.2015 - 08:19  //  aktualizácia: 16.03.2015 - 12:00  //  zobrazené: 916

Možná stáž pre študentov 4. 5. ročníkov VŠ

Pivovary Topvar ponúkajú od tohto roku výnimočnú možnosť platených letných stáží. Stáž, ktorá bude trvať päťdesiat pracovných dní, prinesie záujemcom neoceniteľné poznatky priamo z praxe, a to ako v centrále spoločnosti, tak aj priamo v pivovare vo Veľkom Šariši. Najtalentovanejší účastníci môžu získať ponuku na platený ročný Trainee Program.

Pivovary Topvar tento rok otvárajú svoje brány letným stážam pre študentov 4. a 5. ročníkov vysokých škôl technických, chemicko-techonologických aj ekonomických odborov. Počas stážového programu budú mať možnosť pravidelných konzultácií s manažmentom firmy a získať tak množstvo cenných skúseností, ktoré im pomôžu naštartovať kariéru v nimi vybraných oboroch. Tým najúspešnejším účastníkov firma ponúkne zaradenie do Trainee Programu a následne spoluprácu na konkrétnej pozícii vo vnútri spoločnosti.

Záujemcovia o stáž, ktorá bude prebiehať od júna do septembra, budú musieť čeliť zaujímavej výzve a prevziať zodpovednosť za realizáciu konkrétnych projektov. „Stážistov berieme ako rovnocennú súčasť nášho kolektívu a pracovného tímu. Budú prítomní na širších poradách a ich projekty vyhodnocuje priamo top manažment spoločnosti vrátane generálneho riaditeľa. Zároveň vďaka úzkej spolupráci s našou materskou spoločnosťou SABMiller v oblasti vzdelávania a rozvoji talentov majú zamestnanci unikátnu príležitosť získať skúsenosti aj na medzinárodnej úrovni,“ približuje Miroslava Remenárová, manažérka pre firemné vzťahy a komunikáciu.

Ako veľmi pozitívnu skúsenosť a vynikajúcu príležitosť berie Trainee program aj jeho účastníčka na pozícii Brewing Trainee Jana Gallová. Stáž jej umožňuje získať praktické skúsenosti a oboznámiť sa s procesmi, ako je výroba sladu, varenie, fermentácia, filtrácia piva až po konečný produkt. „Počas Trainee Programu som získala prehľad aj o fungovaní spoločnosti, jej štruktúre, cieľoch aj úspechoch. Spoznala som množstvo skvelých a ochotných kolegov. Nahliadla som na miesta v pivovare, ktoré by mi inak ostali skryté. Prax, vedomosti a medziľudské vzťahy, ktoré som nadobudla, sú na nezaplatenie. Aj vďaka láske k pivu ma práca baví,“ hodnotí svoje pôsobenie v rámci Trainee Programu.

*****

Akciová spoločnosť Pivovary Topvar je členom SABMiller plc, ktorá je jednou z najväčších svetových pivovarníckych spoločností so 70 tisíc zamestnancami  vo viac ako 85 krajinách celého sveta. Ponúka viac ako 200 pivných značiek vrátane celosvetovo známych, ako sú Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzuro, Miller Genuine Draft a Grolsch, rovnako ako  popredné lokálne značky Aguila (Kolumbia), Castle (Južná Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína ), Victoria Bitter (Austrália) alebo Tyskie (Poľsko).Súčasťou portfólia spoločnosti Pivovary Topvar sú značky Šariš, Topvar, Smädný mních, Velkopopovický Kozel, Pilsner Urquell, Master, Gambrinus, Excelent, Radegast, Fénix, Birell a Kingswood.

Prílohy