Domov   >  Kino
publikované: 03.10.2023 - 09:10  //  aktualizácia: 03.10.2023 - 10:30  //  zobrazené: 655

Mníška 2, Expendables 4, Labkova patrola vo filme, Tvorca

Program kina (3.10.-8.10.2023)

 

Streda 20:00 Mníška 2

Žáner: Horor, Thriller, Mysteriózny

1956 – Francúzsko. Kňaz je zavraždený. Zlo sa šíri. Pokračovanie celosvetového hitu sleduje sestru Irene, ktorá sa opäť stretáva zoči-voči s Valakom, démonom mníšky. (Continental film)

 

Štvrtok 20:00 Expendables 4

Žáner: Thriller, Akcia, Dobrodružný

Nová generácia hviezd sa pripojí k najlepším svetovým akčným hviezdam a spoločne prežijú adrenalínové dobrodružstvo vo filme Expend4bles. K Jasonovi Stathamovi, Dolphovi Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesterovi Stallonemu, ktorí sa znovu stretávajú v úlohe tímu elitných žoldnierov, sa prvýkrát pripájajú Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipi . Vyzbrojení všetkými zbraňami, ktoré sa im dostanú do rúk, a schopnosťami ich použiť, sú Expendables poslednou obrannou líniou sveta a tímom, ktorý je povolaný, keď sú všetky ostatné možnosti mimo hry. Noví členovia tímu s novými štýlmi a taktikami dajú "čerstvej krvi" úplne nový význam. (Forum film)

 

Nedeľa 17:00 Labkova patrola vo veľkofilme

Žáner: Animák

Labková patrola je nepochybne jedným z najväčších fenoménov súčasnosti. Záchranárske psy, ktoré dokážu pilotovať lietadlo (kríženec Skye), hasiť požiare (dalmatín Marshall), strážiť zákon (nemecký ovčiak Chase) a robiť mnoho ďalších užitočných vecí (ostatní štvornohí chlpáči), milujú deti na celom svete. Rovnomenný televízny seriál láme rekordy v sledovanosti, rovnako sa darí aj predaju hračiek a podobne dobre si viedlo aj ich prvé filmové dobrodružstvo spred dvoch rokov. A teraz je tu nový film a s ním aj zázračný meteorit, ktorý spadne priamo na ich domov, mestečko Adventure City. Prečo zázračný? Pretože dodá už aj tak šikovným labkám úžasné super-schopnosti a z Labkovej patroly sa stanú Mocné labky. Najmenšia členka bandy, Skye, je zrejme najšťastnejšia z celej partie, pretože získala obrovskú silu, vďaka ktorej by mohla lámať skaly. Ale skôr ako Mocné labky začnú svoje super-schopnosti využívať na pomoc ďalším obyvateľom Adventury city, musia si ich poriadne vyskúšať. V tom sa im bude snažiť zabrániť ich večný a neodbytný nepriateľ pán Humdinger. Bývalý starosta Adventure City, ktorý utiekol z väzenia sa spojil so šialenou vedkyňou menom Victoria. Tá tiež túži po čarovnom meteorite. Čo sa stane, keď títo dvaja zloduchovia získajú super-schopnosti? Celé Adventure City je v hroznom nebezpečenstve. Zvládnu mocné labky zachrániť svoje mesto a ich obyvateľov? (Cinemart)

 

Nedeľa 20:00 Tvorca

Žáner: Sci-fi, Akcia, Dobrodružný

Dej filmu Tvorca sa odohráva o päťdesiat rokov v budúcnosti, kedy prebieha ničivá vojna medzi ľuďmi a umelou inteligenciou, v tomto čase veterán americkej armády Joshua v podaní Johna Davida Washingtona dúfa, že nájde svoju manželku, s ktorou sa odlúčili pred piatimi rokmi. Vydáva sa na smrteľnej nebezpečnú cestu za nepriateľské línie, aby našiel svoju ženu a tiež tvorcu vysoko vyspelej umelej inteligencie o ktorej sa predpokladá, že je konečným prostriedkom na ovládnutie sveta a ukončenia vojny. Film režíruje vizionársky režisér Rogue One: A Star Wars Story Gareth Edwards. Tvorca je strhujúci, akčný thriller, ktorý podnecuje k zamysleniu. (Cinemart)

 

Sledujte:

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/