Domov   >  Kino
publikované: 15.05.2018 - 10:51  //  aktualizácia: 15.05.2018 - 11:17  //  zobrazené: 2482

Konečne Deadpool 2!!!

Už tento týždeň si môžete v kinách pozrieť dlhoočakávané pokračovanie Marvelovky Deadpool!

 

Máte jedinečnú možnosť vidieť tento film aj s maďarským dabingom!!!

Program kina na týždeň:

STREDA (16.5.):

20:00 akčný triler Pomsta s heslom Nikdy neberte milenku na pánsku jazdu! Zvlášť, keď sa chcete venovať lovu...

 

Troch samoľúbych frajerov čaká pekne brutálna lekcia chovania. Bohatí milujúci oteckovia rodín sa ako každý rok, zídu uprostred púšte, aby posilnili svoje mužstvo a vybili si stres poriadnym lovom. Tentoraz však jeden z nich privezie na stretnutie svoju milenku, neuveriteľne sexi lolitku, o ktorú sa rýchlo začnú zaujímať aj ostatní. Veci sa vymknú kontrole a muži nechajú umierajúce dievča uprostred púšte. V pekle púšte sa však ponížená a znovuzrodená mladá žena vydáva na cestu pomsty... (zdroj: Continental film)

Trailer k filmu:

ŠTVRTOK-PIATOK-SOBOTA-NEDEĽA (17.5.-20.5.):

20:00 Marvelovka Deadpool 2 (slovenské titulky)

Pripravte sa na druhý príchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možno s ním prežijeme okamžiky, keď ako kuchár prežíva smrtiaci hovädzí útok a hneď potom prahne po splnení svojho veľkého sna: stať sa najvyhľadávanejším barmanom v Mayberry. A súčasne sa chce vyrovnať s tým, že úplne stratil chuť a snaží sa teda znovuobjaviť správne životné korenie. Bojuje s nindžami aj s japonskou jakuzou a vzdoruje svorke sexuálne agresívnych psov. Deadpool tiež vyráža do sveta, aby objavil pre neho významné životné hodnoty: rodinu, priateľstvo, novú chuť prežívať dobrodružstvo a tiež, aby si zaslúžil vytúžený hrnček s nápisom „Najlepší milovník na svete“. Alebo iba žeby nie. Deadpool je skrátka chlapík mnohých podôb, aj keď tá jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pekne hnusná. Ale za to nemôže. Čo avšak neplatí o jeho dosť čiernom zmysle pre humor a netradičnému prístupu k superhrdinským pravidlám fair play. (zdroj: Cinemart)

Film Deadpool 2  si máte možnosť v šalianskom kine pozrieť aj s maďarským dabingom!!! Maďarskú verziu premietame 23.5.2018 o 20:00!!!

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli. De a viccet félretéve: A Marvel pergő nyelvű zsoldos arca megint itt van! Nagyobb, jobb és alkalmasint gatyátlanabb mint eddig bármikor. Mikor egy szuperkatona érkezik gyilkos küldetéssel, Deadpool rákényszerül, hogy olyasmikre legyen tekintettel, mint a barátság, a család, és arra, hogy mit is jelent tulajdonképpen hősnek lenni – s mindeközben ötven árnyalatúra rúgja a szürke hátsókat. Merthogy: ha az ember a jóért harcol, időnként be kell piszkolnia a kezét. (Cinemart)

Trailer k filmu: 

SOBOTA-NEDEĽA (19.-20.5.):

17:30 rozprávka Ukradnutá princezná

Tento príbeh sa odohráva v čase vznešených rytierov, krásnych princezien a nebezpečných čarodejníkov. Ruslan je potulný umelec no sníva o tom, že sa stane rytierom. Jedného dňa stretne krásnu Milu do ktorej sa okamžite zaľúbi a vôbec netuší, že je dcérou kráľa. Šťastie zaľúbencov netrvá dlho, lebo zákerný čarodejník Černomor ukradne Milu priamo pred jeho očami, aby všetku jej lásku zmenil na vlastnú magickú moc. Ruslan sa bez zaváhania vydá hľadať princeznú aj napriek všetkým prekážkam aby dokázal, že láska je silnejšia než kúzla. (zdroj: Continental film)

Trailer k filmu: