Domov   >  Kino
publikované: 22.11.2023 - 08:59  //  aktualizácia: 22.11.2023 - 10:46  //  zobrazené: 585

Ako prežiť svojho muža, Napoleon, Trollovia 3, Teddyho Vianoce, Deň vďakyvzdania

Program kina (22.11.- 26.11.2023)

 

Streda 20:00 Ako prežiť svojho muža

Žáner: Romantický, Komédia

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) sa po materskej dovolenke snaží vrátiť do práce, pričom sa stretáva s klasickými starosťami slobodných matiek a súčasne sa zamotáva do bláznivých situácií pri hľadaní novej lásky. Hlavnú hrdinku na jej neľahkej životnej ceste doprevádzajú extrovertné bláznivé kamarátky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a jej zhmotnený vnútorný hlas Šedivka (Ivana Chýlková), s ktorou má veľmi komplikovaný vzťah. Koľko mužov a žien musíme v živote prežiť, kým stretneme toho pravého? (Bontonfilm)

 

Štvrtok, nedeľa 20:00 Napoleon

Žáner: Dráma

Epická akčná dráma približuje vzostup a pád legendárneho francúzskeho cisára Napoleona Bonaparteho (oscarový Joaquin Phoenix). Jeden z najuznávanejších režisérov sveta Ridley Scott (Gladiátor, Marťan) vo filme zachytáva Bonaparteho neúnavnú cestu k moci, sleduje náruživý a dynamický vzťah s jeho životnou láskou Jozefínou a mapuje jeho vizionárske vojenské a politické taktiky na pozadí úchvatných veľkovýpravných bojových scén. (ITA film)

 

Sobota, nedeľa 16:00 Trollovia 3

Žáner: Animák

Trollia princezná Poppy mala vždy obrovskú slabosť pre svojho trochu nevrlého kamaráta Vetvoša. Po dvoch filmoch skutočného priateľstva a neúnavného flirtovania to začína byť vážne. Ako sa títo dvaja a zbližujú a spoznávajú ešte viac, Poppy zisťuje, že Vetvoš skrýva trochu nepríjemnú, ale veľmi vzrušujúcu kapitolu svojho života. Kedysi bol totiž členom populárnej chlapčenskej kapely BroZone. Kapela sa však rozpadla kvôli nešťastnej udalosti, ktorá spôsobila, že sa speváci úplne rozišli a išli každý svojou cestou. Jeden z nich však skončil v pazúroch dvoch všemocných popových naničhodníkov, ktorí prišli na to, ako po kvapkách vysávať jeho spevácky talent a využívať ho na ovládnutie hitparád a davov. Ale aj ten najväčší talent sa nakoniec vyčerpá a zajatému Floydovi pomaly dochádza čas. A tak kolegovia z kapely odhodia svoje staré spory (aspoň dočasne) a vydajú sa na nebezpečnú záchrannú misiu. Do misie sa samozrejme zapojí aj zamilovaná Poppy, ktorá bez Vetvoša neurobí ani krok sama. Na konci tejto dobrodružnej cesty na ňu však čaká, jedno veľmi trpké prekvapenie. Diváci, ktorí si nenechajú tretiu časť ujsť, by sa mali pripútať, pretože Trollovia 3 sú poriadna jazda. (Cinemart)

 

Sobota 18:00 Teddyho Vianoce

Žáner: Rodinný, Detský

Snehové vločky, trblietavé svetielka a vôňa Vianoc zaplavia Vianočné trhy, keď Mariann zrazu objaví neuveriteľné tajomstvo: plyšový medvedík na poličke stánku práve pohol hlavou! Mariann hneď padol do oka, a tak niet lepšieho vianočného želania, ako toto živé plyšové zvieratko. Teddy má však iné plány, sníva totiž o bohatom majiteľovi, ktorý ho bude rozmaznávať. Keď však Teddyho odvedú do starej drevárne, jeho nový najlepší priateľ, ježko Bolla, mu pomôže uvedomiť si, na čom v živote skutočne záleží. (Continetnal film)

 

Sobota 20:00 Deň Vďakyvzdania

Nedeľa 18:00 Deň Vďakyvzdania

Žáner: Horor

V mestečku Plymouth, kde sa zrodila tradícia Dňa vďakyvzdania, sa výpredajové šialenstvo počas Black Friday skončí obrovskou tragédiou. Uplynie rok a v čase vrcholiacich príprav na oslavu tradičného sviatku začne v meste vyčíňať záhadný zabijak. Spočiatku to vyzerá, že si svoje obete vyberá náhodne, ale čoskoro sa ukáže, že každá vražda je súčasťou väčšieho a precízne vypracovaného zlovestného plánu. Podarí sa obyvateľom a polícii odhaliť vraha a prežiť sviatky...alebo sa stanú účastníkmi jeho zvrátenej sviatočnej večere? (Forum film)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/