Domov   >  Kino
publikované: 04.06.2019 - 11:58  //  aktualizácia: 07.06.2019 - 10:14  //  zobrazené: 1403

Filmové novinky tohto týždňa!

Tento júnový týždeň prinesie naše kino mnohé dlhoočakávané filmové novinky! 
Začneme filmovým klubom, potom sa pozrieme na život jednej veľkej hudobnej legendy, potešia nás rozprávky pre väčšie i menšie deti a samozrejme príde aj Dark Phoenix! 
 

FK: DO BOJA!
5. 6. 2019 - 20:00

Zamestnanci, ktorí sa rozhodli postaviť voči nespravodlivosti a bojovať za svoje práva.
Pred dvoma rokmi automobilová spoločnosť Perrin Industries podpísala dohodu so svojimi 1100 zamestnancami – tí pristúpili na citeľné platové obmedzenia výmenou za istotu pracovného miesta po dobu nasledujúcich 5 rokov. Navzdory rekordnému zisku továrne a daným sľubom sa vedenie podniku ale náhle rozhodlo výrobu ukončiť. Zamestnanci, v čele s hovorcom Laurentem Amédéom, však toto rozhodnutie odmietajú prijať a sú pripravené urobiť všetko, čo je v ich silách, aby si práci zachránili.
Trailer k filmu:

 

ROCKETMAN
6. a 9. 6. 2019 - 20:00

Než sa stal Eltonom Johnom, volal sa Reginald. Bol to malý okuliarnatý dengľavý chlapec, ktorý si nie veľmi dobre rozumel so svojimi rodičmi. Zato s klavírom mu to išlo vynikajúco. Na začiatku robil len sprievodného klaviristu úspešnejším hudobníkom, do momentu keď stretol svoju spriaznenú dušu v podobe textára Bernieho Taupina. Od tohto stretnutia viedla už len strmá cesta na absolútny vrchol, možno až priveľmi rýchla a priveľmi strmá na to, aby sa dala zvládnuť bez alkoholu a drog. Tie pomáhali predovšetkým vo chvíľach, kedy sa Elton cítil sám, opustený a nemilovaný, čo sa mu stávalo prakticky stále. Lenže keď ste dušou rocker a showman, tak sa z každého problému skrátka vyspievate.
Trailer k filmu:

 

BLESKOVÝ MANU
7. 6. 2019 - 17:30


Malý Manu je výborný letec a teší sa na skúšku z lietania, ktorú musí podstúpiť každá čajka, aby sa mohla s celým kŕdľom bezpečne vydať na zimu do južných krajín. Nešťastnou náhodou ale skončí ako zmoknutá sliepka v mori a musí si vypočuť posmešky od mladších čajok a výčitky od tých dospelých. Na morskú čajku je totiž nezvyčajne malý a nie je sa čo čudovať. V skutočnosti je Manu dážďovník, medzi čajky sa ako mláďa tak nejako omylom priplietol, získal si srdcia jedného páru a už s nimi zostal. Teraz sa však dozvedel pravdu, objavil iné dážďovníky, dokonca jednu slečnu a odchádza s nimi z domovského hniezda za dobrodružstvom.
Trailer k filmu:

 

X-Men: Dark Phoenix
7. a 8. 6. 2019 - 20:00

Keď skupina X-Menov vyrazí na celkom rutinnú záchrannú misiu na obežnú dráhu k ohrozenej posádke raketoplánu, zdá sa, že majú všetko pod kontrolou a operácia prebieha bez problémov. Ale zdanie klame. Jean Grey (Sophie Turner) je zasiahnutá neznámou a smrtiacou vesmírnou silou, ktorá ju premení v jedného z najsilnejších mutantov. Jean musí zápasiť nielen so svojou novo nabitou a nestabilnou silou, ale aj so svojimi osobnými démonmi. Postupne sa dostáva do desivej špirály a stráca nad sebou kontrolu. Navyše jej myslenie začína ovplyvňovať tajomná postava (Jessica Chastain), ktorá prichádza s nebezpečnými návrhmi na využitie jej ničivej sily. Grey sa mení na Dark Phoenix a stáva sa hrozbou nielen pre svojich teraz už bývalých priateľov z radov mutantov, ale pre celú planétu. XMeni tak musia čeliť svojmu najbližšiemu a najničivejšiemu nepriateľovi.
Trailer k filmu:

 

PSIA DUŠA 2
8. 6. 2019 - 17:30

PSIA DUŠA 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov.
Trailer k filmu:

 

ALADIN 
9. 6. 2019 - 17:30


Živá a akčná adaptácia animovanej klasiky je vzrušujúcim príbehom o šarmantnom pouličnom zlodejíčkovi Aladinovi, odvážnej a cieľavedomej princeznej Jasmíne a džinovi, ktorý môže byť kľúčom k ich budúcnosti.
Trailer k filmu:

VIac info o vstupenkách na kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!