Domov   >  Kultúra
publikované: 05.06.2018 - 14:13  //  aktualizácia: 05.06.2018 - 14:15  //  zobrazené: 2629

ZUŠ-ka v uliciach mestskej časti Veča

Základná umelecká škola od septembra otvorí svoje odbory aj v mestskej časti Veča. Zapísať sa budete môcť aj vo štvrtok priamo vo Veči, pred Spoločenským domom. Zároveň sa vám predstavia odbory ZUŠ-ky.

Deti z mestskej časti Veča, ktoré majú vzťah k umeniu, už nebudú musieť chodiť za vzdelaním cez most. Základná umelecká škola v Šali otvára od septembra v priestoroch ZŠ J. Hollého všetky štyri odbory, ktoré fungujú aj v Šali. S nápadom sa stotožnili aj mestskí poslanci, ktorí návrh podporili ešte na marcovom zasadnutí.

Všetci tí, ktorí chcú navštevovať tanečný, hudobný, literárno-dramatický a výtvarný odbor od septembra, môžu ísť v týchto dňoch na zápis. Ak ešte nemáte jasno, ktorý odbor si vybrať, inšpirujte sa na podujatí „ZUŠ-ka v uliciach mesta“. Minulý týždeň sa všetky odbory predstavili na pešej zóne v centre mesta, tento štvrtok, 7. júna bude verejná prezentácia vo Veči pred Spoločenským domom. Priamo na tejto prezentácii od 15.00 do 17.00 hod. sa budete môcť aj zapísať do ďalšieho školského roka. Ak by ste to nestihli, môžete tak urobiť počas celého tohto týždňa, do 8. júna od 13.00 do 17.00 hod. Zápis do hudobného a tanečného odboru sa uskutoční v budove hudobného odboru na ul. Kukučínova 27. Zápis do výtvarného a literárno-dramatického odboru sa uskutoční v budove výtvarného odboru na ul. Hlavná 32.

 

(ek, zdroj: zussala.sk)