Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.01.2017 - 10:47  //  aktualizácia: 24.01.2017 - 15:06  //  zobrazené: 3798

Zmena vývozu komunálneho a separovaného odpadu

Z dôvodu zmeny dodávateľa služieb v odpadovom hospodárstve a optimalizácie zberových trás sa na uliciach mesta s vývozným dňom utorok (zmesový komunálny odpad) mení deň vývozu na štvrtok. V mestskej časti Veča zostáva vývozným dňom pondelok. Zberné nádoby je potrebné vyložiť najneskôr do 7:00 hod.

Zároveň sa v celom meste v rodinných domoch mení systém zberu triedených zložiek. Zber sa bude zabezpečovať podľa zberového kalendára. Prosíme občanov, aby sa pri zbere triedených zložiek riadili zberovým kalendárom a vykladali len tie triedené zložky, ktorých zber je na daný deň určený.

Termín zmeny je od 01. februára (streda).  5. a 6. týždeň tohto roka je tzv. prechodný a vývoz zmesového komunálneho odpadu bude zabezpečený aj v utorok aj vo štvrtok. Od 7. týždňa (od 16. februára)  bude vývoz odpadu zabezpečovaný už len vo štvrtok.

Uvedený letáčik v prílohe je distribuovaný vývoznou spoločnosťou do schránok rodinných domov, do konca týždňa by mal byť doručený do všetkých domácností rodinných domov.

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

Prílohy