Domov   >  Kino
publikované: 01.10.2018 - 14:53  //  aktualizácia: 01.10.2018 - 15:29  //  zobrazené: 1883

Začiatok októbra v našom kine!

Máme tu nový mesiac a s ním aj niekoľko filmových noviniek v našom kine. 

Hell Fest: Park Hrôzy
3. 10. 2018 (streda) - 20:00

Partia kamarátov si ide užiť do zábavného parku hrôzy. Uprostred strašidelných atrakcií ich ale začne terorizovať a prenasledovať skutočná hrozba. Maskovaný zabijak. Ako sa dovoláte pomoci na mieste, kde si všetci myslia, že šialenec, ktorý sa vás pokúša zabiť a likviduje vašich kamarátov, je súčasťou show? Horor „Hell Fest“ pripravili producenti populárneho seriálu Živí mŕtvi (The Walking Dead). Predstavte si, že v zábavnom parku hrôzy vojdete do strašidelného zámku a do lona vám spadne nepríjemne skutočná odseknutá ľudská hlava. Nemôžete ani hovoriť, avšak nikoho iného to nevzrušuje, pretože odseknutá hlava k strašidelnému zámku tak nejako patrí. Presne tak sa cítia hrdinovia hororu Hell Fest.
Trailer k filmu:

 

Zrodila sa hviezda
4. 10. 2018 (štvrtok) - 20:00

 

Vo filme Zrodila sa Hviezda sa v hlavných úlohách predstaví štvornásobný držiteľ nominácie na Oscara Bradley Cooper a spevácka pophviezda Lady Gaga. Kým pre Bradleyho Coopera ide o režisérsky debut, pre Lady Gaga o jej prvú hlavnú rolu vo filme.

V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti výjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.
Trailer k filmu:


 

Piadinôžka
5. 10. 2018 (piatok) - 17:30
7. 10. 2018 (nedeľa) - 16:00

Animované dobrodružstvo pre všetky vekové kategórie obráti mýtus hore nohami, keď mladý šikovný Yeti nájde niečo o čom si myslel, že neexistuje, človeka – piadinôžku.
Trailer k filmu:

VENOM
5., 6., 7. 10. 2018 (piatok, sobota, nedeľa) - 20:00

Keď sa novinár Eddie Brock stane hostiteľom nebezpečného mimozemského symbionta, stáva sa z neho jedna z najväčších hrozieb pre ľudstvo, no najmä pre neho samého.
Trailer k filmu:

 

 

HASTRMAN
7. 10. 2018 - 18:00

Príbeh jednej lásky, jednej vášne a jednej krajiny.
Romantický thriller s Karlem Dobrým v hlavnej roli hastrmana vznikol na motívy oceňovaného románu Miloša Urbana.

Romantický a zároveň ironický príbeh hastrmana alias baróna de Caus (Karel Dobrý), ktorého láska ku Katynce (Simona Zmrzlá) napĺňa netušeným šťastím aj zdrvujúcou vášňou.
Trailer k filmu:
 

Tešíme sa na vás!