Domov   >  Kino
publikované: 31.10.2022 - 11:49  //  aktualizácia: 31.10.2022 - 12:03  //  zobrazené: 1134

Za všetkým hľadaj ženu, Diablova korisť, Arvéd, Krokodíl Lyle

Streda 20:00 Diablova korisť

Žáner: Horor

Zvyšujúci sa počet démonických posadnutí po celom svete donúti Katolícku cirkev znovu otvoriť školu na výučbu kňazov v rituáloch exorcizmu. Tú začne navštevovať aj sestra Ann, aj keď je mníškam zakázané vykonávať exorcizmus. Hneď pri prvom prípade sa však sestra Ann stretne s tým istým démonom, ktorý v jej detstve posadol mamu. (zdroj: Forum film)

 

Štvrtok 20:00 Arvéd

Žáner: Dráma

Život a smrť Jiřího Arvéda Smíchovského sú stále zahalené mnohými tajomstvami. Počas vojny ako nacistický konfident zachránil Štěpána Plačka z koncentračného tábora. Po vojne sa ich úlohy obrátia. Plaček splatí svoj dlh a zariadi, že ho súd za kolaboráciu s nacistami neodsúdi na smrť, ale len na doživotie. Tým sa však ich vzájomná služba nekončí. Plaček ako vyšetrovateľ Štátnej bezpečnosti využíva Arvéda na vlastné účely, aby usvedčil nepohodlné osoby. Za jeho služby sa mu odvďačí výhodami prominentného väzňa a predovšetkým Arvedovou najväčšou drogou – vzácnymi okultnými knihami zo skonfiškovaných knižníc. Arvéd a Placek hrajú šachovú partiu. Hra o dušu vstupuje do finále. (zdroj: CInemart)

 

Nedeľa 17:00 Krokodíl Lyle

Žáner: Rodinný, komédia

Keď sa rodina Primmovcov presťahuje do New Yorku, ich malý syn Josh sa snaží zvyknúť si na novú školu a nových priateľov. Všetko sa zmení, keď v podkroví svojho domu objaví spievajúceho krokodíla, ktorý miluje kúpele, kaviár a dobrú hudbu. Josh sa so spievajúcim krokodílom veľmi rýchlo spriatelí, ale keď sa objaví zlý sused pán Grumps, existencia krokodíla Lyleho je ohrozená. Pre záchranu Lyleho sa rodina Primmovcov musí spojiť s jeho charizmatickým majiteľom Hectorom a ukázať svetu, že rodina môže vzniknúť na najneočakávanejších miestach a na veľkom spievajúcom krokodílovi nie je nič zlé. (zdroj: ITA film)

 

Nedeľa 20:00 Za všetkým hľadaj ženu

Žáner: Romantická komédia

Tridsaťročná Alex (Hana Vagnerová) neprežíva práve šťastné obdobie s priateľom a keď stretne staršieho charizmatického Alberta (Marek Vašut), podľahne jeho šarmu. Okamžite sa zamiluje, ale čoskoro narazí na jeho tvrdú škrupinu. V tej chvíli prichádzajú na pomoc jej kamarátky a vymyslia na Alberta pascu, do ktorej sa postupne chytá... avšak osud sa občas so vzťahmi zahráva a prináša prekvapenia. Osobitá vzťahová komédia s hviezdnym hereckým obsadením a množstvom slovného aj situačného humoru. (zdroj: Continental film)

Vstupenky na premietanie si môžete zakúpiť online na webe kina: http://www.kino.sala.sk/