Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 12.03.2019 - 14:54  //  aktualizácia: 12.03.2019 - 14:59  //  zobrazené: 1525

Z vyčisteného stojiska "zberný dvor"

Neteší nás zverejňovanie takýchto informácií, udalosti takéhoto typu sa však bohužiaľ stávajú častou realitou nášho mesta. Kontajnerové stojisko na Mostovej ulici mesto komplexne upratalo pred pár dňami. Dnes je tu hromada stavebného a nadrozmerného odpadu. Poznáte pôvodcu?

Pred niekoľkými dňami krásne vyčistené stojisko, dnes opäť ako na zbernom dvore. Takto to vyzerá na jednom z dvoch stojísk na Mostovej ulici. Mrzí nás, že napriek snahe mesta sa čistotu nášho okolia nedarí udržať. O opačný stav – neporiadok sa vždy niekto postará. Tentokrát sa niekto rozhodol spraviť si zo stojiska súkromný zberný dvor, kde dokázal vynosiť vyše meter vysokú kopu stavebného a veľkorozmerného odpadu. Z „ponuky“ nechýba stará vaňa, chladnička, matrace a podobne.

Ak ste svedkami vytvárania nelegálnej skládky, ako je táto, dajte o tom prosím vedieť mestskej polícii na čísle 159. Môžete tak urobiť aj anonymne. Nenechajme zmariť snahu ostatných urobiť Šaľu krajšou a čistejšou.

Takýto odpad možno odovzdať šesť dní v týždni na zbernom dvore v mestskej časti Veča, na ul. Fr. Kráľa (areál bývalej kotolne).

 

(ek)