Domov   >  Kultúra
publikované: 24.07.2018 - 14:02  //  aktualizácia: 24.07.2018 - 15:51  //  zobrazené: 4132

Western show a Country bál 2018

4.8.2018 od 14:00 na DF Humanita v Kráľovej nad Váhom.

Neodmysliteľnou súčasťou letných prázdnin je dobrá zábava a nabitý program na Western show a Country bále, ktorý sa uskutoční už tradične prvú augustovú sobotu 4.8.2018 na Detskej farme u Batákovcov pri Kráľovej nad Váhom. Táto akcia, ktorá je pár kilometrov od Šale, sa teší veľkej popularite už niekoľko rokov. Od poobedia až do hlbokého večera si návštevníci a hostia môžu vyskúšať a pozrieť bohatý westernový program:

14:00

- kovbojské súťaže

- dvorenie na koňoch

- tanečná skupina COUNTRY CLUB MYJAVA

- výučba tancov

- súťaže pre deti a dospelých

- maľovanie na tvár

BERTRAM BETÁK - umenie jazdy bez sedla

- tanec s koňom

- vystúpenie s bičmi

- BBBand

- Sasíjaszok

- Ďuri zabáva deti

- živá hudba v podaní NO KONEČNE

20:00

COUNTRY BÁL

- nočná ohňová show

Celý deň:

- vozenie na koníkoch

- saloon otvorený nonstop

- moderujú Paľo Hraška a Reptil

Počas svojej existencie si táto farma vytvorila vo svojom širokom okolí silnú pozíciu a miesto v tejto oblasti. Navštevuje ju množstvo detí s rodičmi, ktorí si chodia zvieratká pozerať a kŕmiť. Na tomto statku sa nachádza množstvo našich domácich a hospodárskych zvierat ako sú kravy, kone, kozy, ovce, sliepky, husi, kačice, zajace, somáre a mnohé ďalšie. Nájdete tu ale aj terárium s rôznymi plazmi, chameleónmi, hadmi, pavúkmi, krabmi či rybami a cudzokrajné zvieratá ako emu, lama, tur, krokodíl či papagáje.

Navštívte skvelé miesto na oddych a relax pre celú svoju rodinu spojenú s krásnym zaujímavým programom – Western show a Country bál 2018 dňa 4.8.2018 na DF Humanita. Spoluorganizátorom podujatia je MsKS Šaľa.

Dĺžka podujatia: 540 minút
Rok výroby: 2018