Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 27.02.2018 - 15:12  //  aktualizácia: 27.02.2018 - 15:47  //  zobrazené: 1762

Vo Veči budujú už tretie poschodie

Stavba na tzv. Mexikoplace po zime ožíva a novostavba vo Veči už má tri poschodia. Okrem stavieb súkromných investorov je stále rušno aj na stavenisku nájomných bytov, kde nájde svoj nový domov 150 mladých ľudí. Tu už stavajú múry najväčšej bytovky s počtom bytov 116.

Počas zimných mesiacov sa práce na City parku na tzv. Mexikoplace zastavili. Počas tohto týždňa sa tu opäť objavili robotníci. Podľa ich vyjadrenia pokračujú v prácach s armovaním. Polyfunkčný bytový dom City park bude ponúkať niekoľko kancelárskych priestorov a desiatky bytov. Ide o súkromnú investíciu, záujemcovia si teda budú môcť byty kúpiť za hotovosť, resp. na hypotéku. Podľa webovej stránky investora je niekoľko bytov predaných alebo rezervovaných. Bližšie informácie nájdete tu: www.cityparksala.sk.

Ďalšia súkromná investícia s cieľom ponúknuť nové bývanie rastie v mestskej časti Veča. Na Panorame sa stavebné práce nezastavili ani počas zimy, za posledné mesiace tu vyrástli tri nadzemné podlažia. Hotové sú aj podzemné garáže. Dvoj- a trojizbové byty v tejto bytovke budú tiež v ponuke na predaj. Veľa z nich je už rezervovaných. Viac informácií sa dočítate tu: www.panoramasala.sk  

Ani stavbári na Kráľovskej ulici sa nezastavia, pracujú veľakrát aj počas víkendu. Výsledok je viditeľný. 150 nájomných bytov v bude v dvoch tzv. bodových bytovkách a v jednom väčšom objekte. V ňom bude 116 bytov. Záujem o nájomné byty je obrovský, žiadosti možno posielať správcovskej spoločnosti Bytkomfort (www.bytkomfort.sk).

 

Súvisiaci článok, kde nájdete aj vizualizáciu bytov súkromných investorov:

http://sala.sk/clanok/vystavba-najomnych-bytov-prebieha-podla-ocakavani

 

(ek)